VVS Installatør Firma på Vesterbro

Indhent et tilbud her

    Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

    Finalist som Årets VVS'er
    i 2019, 2021, 2022 & 2023

    Lad dit VVS Installatør Firma på Vesterbro udskifte dine energislugende varmeinstallationer

    Vidste du, at dit oliefyr og din elvarme er en energisluger, og at du let kan udskifte disse installationer med et mere energieffektivt fjernvarmesystem? Det kan stort set altid betale sig økonomisk for dig at skifte din opvarmningsmetode fra olie eller el til fjernvarme. 

    Dit VVS Installatør Firma på Vesterbro er eksperter i udskiftninger af eksisterende olie- og elvarmeinstallationer, så vælg os hvis du vil vælge miljørigtigt. Derudover er fjernvarme også langt mere miljøvenligt end olie, fordi det består af spildvarme eller kraftvarme. 

    Spar på varmen med tips fra dit VVS Installatør Firma på Vesterbro

    Fjernvarme fungerer på den måde, at det opvarmede fjernvarmevand pumpes ud til din bolig fra varmeværket. Her varmer det din bolig op, indtil det sendes tilbage til varmeværket. Du kan kontakte dit lokale fjernvarmeværk og få oplysninger om fjernvarmedriften og krav til afkøling. Dit VVS Installatør Firma på Vesterbro råder dig tilat skrue langsomt op for radiatoren, når du skal opvarme et eller flere rum. Det skal du gøre for at forhindre stor vandstrøm i radiatoren, der resulterer i spildvarme, når vandet løber fra din radiator og tilbage til varmeværket. Du betaler ekstra for det varme uudnyttede vand, og desuden skal nyt vand pumpes ind, når noget pumpes ud. Hvis du skurer langsomt op, udnytter du miljøresurserne og dine penge mest effektivt.

    Dit VVS Installatør Firma på Vesterbro råder dig til at skure langsomt op for radiatoren

    Dit VVS Installatør Firma på Vesterbro anbefaler desuden, at dine termostater skal være indstillet til den samme temperatur i alle rum, hvis du vil udnytte radiatorerne mest effektivt. Hvis du har flere radiatorer i samme rum, så mærk efter om de er lige varme foroven og kolde forneden, for det er ikke sikkert, at de alle har den samme termostatindstilling. Hvis din radiator er helt varm forneden, er det tegn på, at varmt uudnyttet vand løber direkte tilbage til varmeværket, og det skal du betale for.

    ★★★★★

    Rettet slanger/rør til på brusekabine

    Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

    ★★★★★

    Armatur skifte

    Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
    Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

    ★★★★★

    Vandhanereparation

    Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

    Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

    Udfyld formularen

    Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

      Dit VVS Installatør Firma på Vesterbro fixer dit nye badeværelse

      Hos dit VVS Installatør Firma på Vesterbro er vi gode til at etablere badeværelser. Både når du skal have moderniseret dit gamle badeværelse, eller ønsker at genanvende eksisterende elementer og/ellerhave monteret nye. Når du vælger os, vælger du samtidig også vores dygtige og pålidelige underleverandører, som vi har årelangt samarbejde med, og det er kun til din fordel.

      Call Now Button