Varmeanlæg

Vil du have et driftsikkert varmeanlæg?

Uanset om det er sommer eller vinter er et driftsikkert varmeanlæg en forudsætning for at der er varmt vand i hanen. Har du problemer med ustabil varmetilførsel, kommer vi forbi til et varmetjek

Drift-tjek af dit varmeanlæg

Oplever du problemer med kolde radiatorer og lunkent vand i hanen? Så kan det muligvis skyldes et defekt varmeanlæg eller fejl monterede rør. Din VVS installatør udfører eftersyn af tekniske installationer og varmeanlæg.
Hvis du har mistanke om, at der er problemer med dit anlæg til gas, fjernvarme eller el, så kan du trygt kontakte os allerede i dag – så skaffer vi varmen tilbage til dig allerede i morgen.

Reparation af varmeanlæg

Når vi har fundet frem til, hvad den manglende eller ufuldstændige varmetilførsel skyldes, kan vi med vores mangeårige ekspertise og erfaring tilbyde dig at reparere stort set alle dele af dit anlæg. Det gælder radiatorer, kedler, pumper og gulvvarme. Vi kan hjælpe dig med at få varmen tilbage uanset om dit anlæg er til gas, olie, el eller fjernvarme. Det gør det nemmere for dig, at du kun skal have en kontaktperson, og vi har gennem årene arbejdet med alle former for varmeanlæg.

Varmeanlæg som gulvvarme

Hvis du står overfor en renovering af dit gulv, er det værd at overveje, om du skal tage springet og skifte til et varmeanlæg i gulvet. Med gulvvarme fordeles varmen langt mere jævnt i rummet samtidig med, at den er det perfekte modtræk til fodkulde og derudover får du 100% frihed i forhold til din boligindretning.
Som VVS installatør hjælper vi dig gennem alle stadier i etableringen af varmeanlægget.

Serviceaftale af dit varmeanlæg

Vi har en række aftaler omkring drift og vedligeholdelse af varmeanlæg i større ejendomme.
Her klarer vi alle servicetjek og sørger for, at anlægget fungerer optimalt og til stor tilfredsstillelse for alle parter.
Mangler du en VVS installatør, der passer på dit varmeanlæg, så kontakt os i dag for et uforpligtende møde.

Kontakt formular

  captcha

  Kontakt os

  address Sanitetskælderen ApS

  Skjulhøj Allé 20 - 2720 Vanløse
  CVR: 28863616

  phone 33131193
  mail info@sanitetskaelderen.dk

  Om os

  Sanitetskælderen ApS har eksisteret siden 1954 med værksted i Vanløse.

  Firmaet ejes af autoriseret VVS installatør Brian Riis og Tommy Søegaard, der har mange års erfaring indenfor VVS branchen. Brian Riis har været ejer siden 2002 af Sanitetskælderen ApS.

  Ring Nu
  Her Bor Vi