Vil du have et driftsikkert varmeanlæg?

Uanset om det er sommer eller vinter er et driftsikkert varmeanlæg en forudsætning for at der er varmt vand i hanen. Har du problemer med ustabil varmetilførsel, kommer vi forbi til et varmetjek

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Elite smiley på 4,7/5 stjerner på anmeld-håndværker

  Drift-tjek af dit varmeanlæg

  Oplever du problemer med kolde radiatorer og lunkent vand i hanen? Så kan det muligvis skyldes et defekt varmeanlæg eller fejlmonterede rør. Din VVS installatør udfører eftersyn af tekniske installationer og varmeanlæg.

  Hvis du har mistanke om, at der er problemer med dit anlæg til gas, fjernvarme eller el, så kan du trygt kontakte os allerede i dag – så skaffer vi varmen tilbage til dig allerede i morgen.

  Reparation af varmeanlæg

  Når vi har fundet frem til, hvad den manglende eller ufuldstændige varmetilførsel skyldes, kan vi med vores mangeårige ekspertise og erfaring tilbyde dig at reparere stort set alle dele af dit anlæg. Det gælder radiatorer, kedler, pumper og gulvvarme. Vi kan hjælpe dig med at få varmen tilbage uanset om dit anlæg er til gas, olie, el eller fjernvarme. Det gør det nemmere for dig, at du kun skal have en kontaktperson, og vi har gennem årene arbejdet med alle former for anlæg.

  Varmeanlæg som gulvvarme

  Hvis du står overfor en renovering af dit gulv, er det værd at overveje, om du skal tage springet og skifte til varme i gulvet. Med gulvvarme fordeles varmen langt mere jævnt i rummet samtidig med, at den er det perfekte modtræk til fodkulde. Derudover får du 100% frihed i forhold til din boligindretning.
  Som VVS installatør hjælper vi dig gennem alle stadier i etableringen af varmeanlægget.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Serviceaftale af dit varmeanlæg

   Vi har en række aftaler omkring drift og vedligeholdelse af varmeanlæg i større ejendomme.
   Her klarer vi alle servicetjek og sørger for, at anlægget fungerer optimalt og til stor tilfredsstillelse for alle parter.
   Mangler du en VVS installatør, der passer på dit varmeanlæg, så kontakt os i dag for et uforpligtende møde.

   Call Now Button