Gas installationer

Når gasinstallationen strejker…

Er det vigtigt at få fat i en installatør med viden omkring netop dette område. Med mange års erfaring omkring tekniske installationer, får du et højt serviceniveau og kvalificeret hjælp hos os

Hvilke gasinstallationer findes der?

De mest udbredte gasinstallationer er i dag enten gasfyr eller gaskomfurer. Dog er det fra 2013 ikke længere tilladt at installere gasfyr i nye huse. Der er dog mulighed for dispensation, så din blikkenslager og installatør anbefaler, at du undersøger præcis, hvilke regler der er gældende i netop din kommune.
Gasfyret anvender naturgas og kræver, at du bor et sted, hvor du er tilsluttet naturgasnettet.
Gasprisen følger prisen på olie, men ligger noget under; fjernvarme er dog stadig den billigste opvarmningsform og fjernvarmenettet udbygges kontinuerligt landet over.

Hvordan fungerer en gasinstallation - fx et gasfyr?

Som nævnt ovenover anvendes der naturgas i et moderne gasfyr.
Naturgas er hovedsagligt metan, som ved afbrænding forvandles til CO2 og vand. Når du brænder naturgassen af i fyret, sker det i kedlen på fyret. Varmen fra afbrændingen bruges til at opvarme vandet i dine radiatorer og vandhaner.
Det er derfor et problem, hvis der opstår forstyrrelser i dit gasfyr. Kontakt straks en dygtig blikkenslager med forstand på både fjernevarme og VVS, når både varmen og det varme vand forsvinder.

Hvordan skifter jeg fra oliefyr til gasinstallation?

Bor du i en ældre ejendom med et gammelt oliefyr, som ikke længere er er rentabelt og funktionelt, kan løsningen være at skifte det ud med et gasfyr. Vi anbefaler, at du sætter dig ind i bestemmelserne i netop dit lokalområde og hjælper dig gerne med rådgivning omkring dine gasinstallationer – både de eksisterende og de fremtidige.
Har du allerede et gasanlæg, som skal justeres og eventuelt udvides er vi også mand for den opgave.
Kontakt din VVS installatør/blikkenslager og fjernvarme specialist allerede i dag.

Er et gaskomfur også en gasinstallation?

Har du købt et gaskomfur, klarer vi også tilslutningen for gasnettet.
Vi kører i hele hovedstadsområdet og har i tidens løb stået for mange gasinstallationer – skal vi også tage hånd om din?

Kontakt formular

captcha

Kontakt os

address Sanitetskælderen ApS

Gothersgade 167 1123 København K
CVR: 28863616

phone 33131193
mail info@sanitetskaelderen.dk

Om os

Sanitetskælderen ApS har eksisteret siden 1954 med VVS butik i Gothersgade i København.

Firmaet ejes af autoriseret VVS installatør Brian Riis og Tommy Søegaard, der har mange års erfaring indenfor VVS branchen. Siden 2002 har vi haft ude kørende installations virksomhed.

Ring Nu
Her Bor Vi