Ny leverandør til din ejendomsservice?

Trænger du til et frisk pust på listen over leverandører til ejendomsservice i din boligforening?
Så behøver du ikke lede længere, når det kommer til VVS installatører. Ring, og få en aftale på plads

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  elite håndværker

  Elite smiley på 4,7/5 stjerner på anmeld-håndværker

  Ny VVS installatør og blikkenslager til din ejendomsservice?

  Sanitetskælderen har eksisteret siden 1950’erne, og har værksted i vanløse.
  I dag er der ikke blot tale om en VVS virksomhed med ekspertise indenfor blikkenslager-faget, men også en omfattende webshop, der leverer VVS artikler til hele Skandinavien.

  Derudover er vi specialister i installationer på vand-, varme– og sanitetsområdet og har gennem årene fået masser af erfaring og tilbyder dig attraktive priser indenfor ejendomsservice.

  Attraktive aftaler omkring ejendomsservice

  Vores rutinerede og servicemindede hold af medarbejdere er klar til at passe på ejendommens installationer og anlæg. Vi drifter og vedligeholder allerede en del anlæg rundt omkring i hovedstaden og er kendte for vores fornuftige prispolitik og attraktive samarbejdsaftaler med ejer- og andelsforeninger.
  Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få en VVS installatør med speciale i fjernvarme og øvrige opgaver indenfor blikkenslager-området, så kontakt os allerede i dag – vi vender hurtigt tilbage.

  Hvordan kan vi hjælpe dig med ejendomsservice?

  Vi ved, at det kan være krævende at vedligeholde bygningsdele og anlæg i en stor ejendom. Derfor tilbyder vi særdeles fordelagtige aftaler omkring ejendomsservice indenfor VVS-området.
  Vi har en række kunder på dette områder – kunder, som vi har serviceret gennem mange år og som er en del af vores faste kundekreds.
  Ønsker du et tilbud på, hvordan vi kan gøre din hverdag nemmere med en aftale om ejendomsservice af tekniske installationer og anlæg, så kontakt os med henblik på et uforpligtende møde.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Ejendomsservice på VVS området

   Når du indgår en aftale med os omkring ejendomsservice af tekniske installationer, får du en über-kompetent sparringspartner, der tager vedligeholdelsen og driften af dine anlæg alvorligt.
   Det gælder både fjernvarme, vand og øvrige installationer – lad os tage en snak om, hvordan vi løser dine udfordringer omkring VVS.

   Call Now Button