Fjernvarme

Få mere varme for pengene med fjernvarme

Din VVS installatør hjælper dig med at installere et anlæg til fjernvarme, når du ønsker at omlægge fra olie, el eller naturgas. Kontakt din blikkenslager for serviceaftale omkring eksisterende anlæg

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er i virkeligheden ikke nogen ny opfindelse. Allerede i oldtidens Pompeji udnyttede man vandet fra byens varme kilder til opvarmning af boligerne. Imidlertid skulle man helt frem til 1878-79 i Amerika, før de første anlæg til fjernvarme så dagens lys og i Danmark var det Frederiksberg kommune som i 1903 kom først med denne fortrinlige opvarmningsform.
Hos din VVS installatør har vi arbejdet med fjernvarme gennem mange år og deler gerne vores viden med dig og vores øvrige kunder.

Hvordan fordeles fjernvarmen?

Fjernvarmen ledes fra varmeværket ud til forbrugerne gennem et stort netværk af fjernvarmerør i jorden. Varmen består af varmt vand, som ledes gennem et system af dobbeltrør, der tillader både frem- og returløb. Rørene er godt isolerede med skum og plast, der forebygger varmetab under transporten.
Det opvarmede vand er særlig behandlet og filtreret for at minimere indholdet af ilt, der tærer på stålet i ledningsnettets rør.

Fjernvarme fra forskellige kraftværker

Noget af det der gør fjernvarme til en grøn og klimavenlig opvarmningsform er, at de kraftværker, der opvarmer vandet, kan bruge mange forskellige former for brændsel.
I de senere år er man for alvor gået bort fra de fossile brændstoffer og anvender i højere grad vedvarende energi og overskudsvarme i produktionen.

VVS installatør med hang til fjernvarme

Hos din blikkenslager er vi specialister i at installere anlæg til fjernvarme, ligesom vi gerne servicerer anlæg i drift. Gennem årene har vi opbygget stor erfaring med denne form for opvarmning og vi kan kun anbefale, at man omlægger olie, gas eller el til fjernvarme, hvis det er muligt i dit lokalområde.
Med fjernvarme sparer du penge på varmen og passer på klimaet.

Kontakt formular

  captcha

  Kontakt os

  address Sanitetskælderen ApS

  Skjulhøj Allé 20 - 2720 Vanløse
  CVR: 28863616

  phone 33131193
  mail info@sanitetskaelderen.dk

  Om os

  Sanitetskælderen ApS har eksisteret siden 1954 med værksted i Vanløse.

  Firmaet ejes af autoriseret VVS installatør Brian Riis og Tommy Søegaard, der har mange års erfaring indenfor VVS branchen. Brian Riis har været ejer siden 2002 af Sanitetskælderen ApS.

  Ring Nu
  Her Bor Vi