Få mere varme for pengene med fjernvarme

Din VVS installatør hjælper dig med at installere et anlæg til fjernvarme, når du ønsker at omlægge fra olie, el eller naturgas. Kontakt din blikkenslager for serviceaftale omkring eksisterende anlæg

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Hvad er fjernvarme?

  Fjernvarme er i virkeligheden ikke nogen ny opfindelse. Allerede i oldtidens Pompeji udnyttede man vandet fra byens varme kilder til opvarmning af boligerne. Imidlertid skulle man helt frem til 1878-79 i Amerika, før de første anlæg så dagens lys. I Danmark var det Frederiksberg kommune som i 1903 kom først med denne fortrinlige opvarmningsform.

  Hos din VVS installatør har vi arbejdet med fjernvarme gennem mange år og deler gerne vores viden med dig og vores øvrige kunder.

  Hvordan fordeles fjernvarmen?

  Fjernvarmen ledes fra varmeværket ud til forbrugerne gennem et stort netværk af vandrør i jorden. Varmen består af varmt vand, som ledes gennem et system af dobbeltrør, der tillader både frem- og returløb. Rørene er godt isolerede med skum og plast, der forebygger varmetab under transporten.
  Det opvarmede vand er særlig behandlet og filtreret for at minimere indholdet af ilt, der tærer på stålet i ledningsnettets rør.

  Fjernvarme fra forskellige kraftværker

  Noget af det der gør fjernvarme til en grøn og klimavenlig opvarmningsform er, at de kraftværker, der opvarmer vandet, kan bruge mange forskellige former for brændsel. I de senere år er man for alvor gået bort fra de fossile brændstoffer og anvender i højere grad vedvarende energi og overskudsvarme i produktionen.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   VVS installatør med hang til fjernvarme

   Hos din blikkenslager er vi specialister i at installere anlæg til fjernvarme, ligesom vi gerne servicerer anlæg i drift. Gennem årene har vi opbygget stor erfaring med denne form for opvarmning og vi kan kun anbefale, at man skifter væk fra olie, gas eller el, hvis det er muligt i dit lokalområde.
   Med fjernvarme sparer du penge på varmen og passer på klimaet.

   Call Now Button