Mangler du hjælp til dine VVS installationer?

Er du på udkig efter en kompetent og pålidelig VVS installatør, der tager hånd om dine vand-, varme- og sanitetsinstallationer, så finder du her en blikkenslager med styr på de faglige udfordringer

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  elite håndværker

  Elite smiley på 4,7/5 stjerner på anmeld-håndværker

  Renovering af badeværelse med din blikkenslager

  Oplever du problemer med dine VVS installationer, bør du overveje at finde dig en kvalificeret blikkenslager, der kan tage vare på alle typer installationer indenfor fjernvarme-, vand og sanitet.

  Med mange års erfaring i bagagen, løser vi alle de problemer du måtte have omkring dine installationer.
  Kontakt os allerede i dag, så er vi klar til at hjælpe dig hurtigt. Vi er kendte for vores service og vender tilbage til dig i en fart!

  Brug for en blikkenslager til VVS installationer?

  Så kan vi tilbyde dig hurtig udrykning til dine problemområder indenfor vand-, fjernvarme– og sanitetsinstallationer. Der er flere gode grunde til at vælge din blikkenslager, når du oplever uregelmæssigheder i forsyningerne til din bolig. Ved gentagne problemer giver du os bare et kald, så er vi parate til at løse dine problemer asap.
  Vi reparerer eksisterende systemer, så de fungerer optimalt uden udfald og driftsforstyrrelser.

  Det kan være du står og mangler en VVS’er på Frederiksberg eller et andet område i København. I så fald rykker vi hurtigt ud til dig og får kigget på din blikkenslager opgave

  Skal dine VVS installationer justeres?

  Hvis du ofte oplever problemer med forsyningen af vand eller varme, kan det måske skyldes, at dine installationer trænger til et servicetjek. Hos din blikkenslager er vi specialister i fjernvarme, så du kan være sikker på at holde varmen vinteren i gennem.
  Der kan som bekendt være brug for at justere installationer og her er du godt hjulpet med vores team af servicemindede og erfarne fagfolk, der har mange års erfaring at trække på.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Typiske skader på VVS installationer

   Når uheldet er ude, og der opstår problemer i forbindelse med dine vand-, fjernvarme-, eller sanitetsinstallationer, skyldes disse undertiden, at rørene er rustede eller monteret forkert.
   Når du bruger en blikkenslager med styr på fagligheden og certificeringen har du taget dine forholdsregler for at undgå den type problemer.

   Vores VVS-installatører kører til

   Vores dygtige og professionelle VVS-Installatører kører ugentligt i hele region hovedstad og vi dækker på nuværende tidspunkt, fast en lang liste af byer. Hvis din by ikke er på listen, kan du stadig roligt kontakte os, og så søger vi for at komme til dig 

   Call Now Button