Nyt badeværelse med din VVS’er

Din blikkenslager har gennem mange år renoveret badeværelser og deler derfor viden og erfaring på området med dig. Uanset om det gælder den store gennemrenovering eller mindre arbejder er vi klar.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  elite håndværker

  Elite smiley på 4,7/5 stjerner på anmeld-håndværker

  Renovering af badeværelse med din blikkenslager

  Badeværelset hører til blandt de dyreste kvadratmeter i boligen. Der er derfor ekstra god grund til at forberede moderniseringen af dit badeværelse godt og grundigt. Derved vil du få mest ud af din investering.

  En af de væsentligste grunde til den høje pris, er at badeværelset skal kunne klare den daglige påvirkning fra vand og fugt.
  Hvis du har brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte din VVS installatør for rådgivning omkring projektet.

  Et nyt badeværelse er ikke gør-det-selv arbejde

  Som nævnt hører badeværelset til blandt de dyreste kvadratmeter i boligen. Vælger du derfor at kaste dig ud i et byggeprojekt, kan din VVS installatør forberede dig på, hvordan du starter op på projektet.
  Som udgangspunkt kan et projekt opdeles i en planlægningsfase, en udførende fase og til slut, afleveringsforretningen.

  Sådan planlægger du et nyt badeværelse

  I den første fase skal du tage stilling til, hvordan du ønsker dit nye badeværelse skal se ud og hvilke funktioner, der skal være tilgængelige. Her kan du med fordel besøge udstillinger eller lave research for at få inspiration til at vælge de materialer, du vil se på de næste mange år.
  Har du brug for vejledning er du velkommen til at tage fat i din VVS installatør, da vi har masser af erfaring på området.

  I denne del af projektet skal du ligeledes indhente priser på materialerne og håndværkere – vi anbefaler, at du får tilbud fra flere håndværkere.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Vvs arbejde. Badeværelse

  Tommy og Brian stod for alt vvs arbejde på vores badeværelses projekt.

  Meget flot arbejde. Og en ganske fornuftig pris. Der kom en del ekstra arbejde som Tommy forslog at lave på time pris da det ville være en finger i luften pris hvis det skulle være fast pris. Vi blev enig om en god og fair pris.

  Kan varmt anbefale Tommy og Brian.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Når badeværelset moderniseres

   Vi anbefaler, at du får udført renoveringen som hovedentreprise, da du på den måde giver ansvaret for byggeriet til en håndværksmester. Alternativt kan du vælge at knytte en byggerådgiver til byggeriet.
   Det første skridt på vejen til et nyt badeværelse er nedrivningen af det eksisterende.
   Når det er sket kommer din VVS installatør på banen for at etablere rør og afløb. Derefter kommer elektriker, murer og de øvrige faggrupper på banen.