Nyt badeværelse med din VVS’er

Din blikkenslager har gennem mange år renoveret badeværelser og deler derfor viden og erfaring på området med dig. Uanset om det gælder den store gennemrenovering eller mindre arbejder er vi klar.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  elite håndværker

  Elite smiley på 4,7/5 stjerner på anmeld-håndværker

  Renovering af badeværelse med din blikkenslager

  Badeværelset hører til blandt de dyreste kvadratmeter i boligen. Der er derfor ekstra god grund til at forberede moderniseringen af dit badeværelse godt og grundigt. Derved vil du få mest ud af din investering.

  En af de væsentligste grunde til den høje pris, er at badeværelset skal kunne klare den daglige påvirkning fra vand og fugt.
  Hvis du har brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte din VVS installatør for rådgivning omkring projektet.

  Et nyt badeværelse er ikke gør-det-selv arbejde

  Som nævnt hører badeværelset til blandt de dyreste kvadratmeter i boligen. Vælger du derfor at kaste dig ud i et byggeprojekt, kan din VVS installatør forberede dig på, hvordan du starter op på projektet.
  Som udgangspunkt kan et projekt opdeles i en planlægningsfase, en udførende fase og til slut, afleveringsforretningen.

  Sådan planlægger du et nyt badeværelse

  I den første fase skal du tage stilling til, hvordan du ønsker dit nye badeværelse skal se ud og hvilke funktioner, der skal være tilgængelige. Her kan du med fordel besøge udstillinger eller lave research for at få inspiration til at vælge de materialer, du vil se på de næste mange år.
  Har du brug for vejledning er du velkommen til at tage fat i din VVS installatør, da vi har masser af erfaring på området.

  I denne del af projektet skal du ligeledes indhente priser på materialerne og håndværkere – vi anbefaler, at du får tilbud fra flere håndværkere.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Når badeværelset moderniseres

   Vi anbefaler, at du får udført renoveringen som hovedentreprise, da du på den måde giver ansvaret for byggeriet til en håndværksmester. Alternativt kan du vælge at knytte en byggerådgiver til byggeriet.
   Det første skridt på vejen til et nyt badeværelse er nedrivningen af det eksisterende.
   Når det er sket kommer din VVS installatør på banen for at etablere rør og afløb. Derefter kommer elektriker, murer og de øvrige faggrupper på banen.

   Vores Blikkenslagere kører ud til

   Vores faguddannede, professionelle og dygtige blikkenslagere, kører ugentligt i hele region hovedstad. På nuværende tidspunkt dækker vi specifikt en række byer med faste opgaver. Er din by ikke på listen, kan du roligt stadig kontakte os for et uforpligtende blikkenslager tilbud 

   Call Now Button