Badeværelse

Nyt badeværelse med din VVS’er

Din blikkenslager har gennem mange år renoveret badeværelser og deler derfor viden og erfaring på området med dig. Uanset om det gælder den store gennemrenovering eller mindre arbejder er vi klar.

Renovering af badeværelse med din blikkenslager

Badeværelset hører til blandt de dyreste kvadratmeter i boligen. Der er derfor ekstra god grund til at forberede moderniseringen af dit badeværelse godt og grundigt, så du får mest ud af din investering.
En af de væsentligste grunde til den høje pris, er at badeværelset skal kunne klare den daglige påvirkning fra både vand og fugt.
Hvis du har brug for vejledning, er du velkommen til at kontakte din VVS installatør for tips og tricks omkring projektet.

Et nyt badeværelse er ikke gør-det-selv arbejde

Som nævnt hører badeværelset til blandt de dyreste kvadratmeter i boligen. Vælger du derfor at kaste dig ud i et byggeprojekt, kan din VVS installatør klæde dig på i forhold til, hvordan du starter op på projektet.
Som udgangspunkt kan et projekt opdeles i en planlægningsfase, en udførende fase og afleveringsforretningen, til slut.

Sådan planlægger du et nyt badeværelse

I den første fase skal du tage stilling til, hvordan du ønsker dit nye badeværelse skal se ud og hvilke funktioner, der skal være tilgængelige. Her kan du med fordel besøge udstillinger eller lave research for at få så meget inspiration som muligtog vælge de materialer, du vil se på de næste mange år.
Har du brug for vejledning er du velkommen til at tage fat i din VVS installatør, da vi har masser af erfaring på området.
I denne del af projektet skal du ligeledes indhente priser på materialerne og håndværkere – vi anbefaler, at du får tilbud fra flere håndværkere.

Når badeværelset moderniseres

Vi anbefaler, at du får udført renoveringen som hovedentreprise, da du på den måde giver ansvaret for byggeriet til en håndværksmester. Alternativt kan du vælge at knytte en byggerådgiver til byggeriet.
Det første skridt på vejen til et nyt badeværelse er nedrivningen af det eksisterende.
Når det er sket kommer din VVS installatør på banen for at etablere rør og afløb, inden elektriker, murer og de øvrige faggrupper kommer på banen.

Kontakt formular

  captcha

  Kontakt os

  address Sanitetskælderen ApS

  Skjulhøj Allé 20 - 2720 Vanløse
  CVR: 28863616

  phone 33131193
  mail info@sanitetskaelderen.dk

  Om os

  Sanitetskælderen ApS har eksisteret siden 1954 med værksted i Vanløse.

  Firmaet ejes af autoriseret VVS installatør Brian Riis og Tommy Søegaard, der har mange års erfaring indenfor VVS branchen. Brian Riis har været ejer siden 2002 af Sanitetskælderen ApS.

  Ring Nu
  Her Bor Vi