VVS Installatør Firma på Østerbro

Indhent et tilbud her

    Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

    Finalist som Årets VVS'er
    i 2019, 2021, 2022 & 2023

    60 % af danskerne har fjernvarme. Skal dit VVS Installatør Firma på Østerbro sørge for dit fjernvarmeanlæg?

    Spar penge ved at skifte dit gamle oliefyr eller din elvarme ud med fjernvarme. Op mod 60 % af danske boliger har fjernvarme derhjemme, og bor du i et område, hvor fjernvarme allerede er indlagt, er der stor sandsynlighed for, at det kun er et økonomisk og miljømæssigt godt træk. 

    Dit VVS Installatør Firma på Østerbro står klar til at rådgive dig om, hvad dit næste træk mod installationen af fjernvarme skal være.

    Er fjernvarme ikke en mulighed, er naturgas det måske – undersøg mulighederne med dit VVS Installatør Firma på Østerbro.

    Du sparer nemlig penge på varmeregningen ved fjernvarme, og fjernvarmens miljømæssige fordel skyldes, at det består af enten spildvarme eller kraftvarme. Dit VVS Installatør Firma på Østerbro udfører udskiftningsarbejde af olie- og elvarmeinstallationer og erstatter dem med fjernvarme. Er fjernvarme ikke indlagt i dit område, så kan en løsning med naturgas være dit alternativ, og vi foretager naturligvis også installation af naturgas hos dig. Har du brug for en serviceaftale på dine installationer, så finder vi en passende løsning til dig.

    Fjernvarme øger din boligs værdi – det ved dit VVS Installatør Firma på Østerbro alt om.

    Udskiftning af varmemetode fra el eller olie kan tilmed også øge din boligs værdi, idet sandsynligheden for at opnå et bedre energimærke er stor, når du vælger fjernvarme til. Med fjernvarme får du en bedre udnyttelse af energien, og dermed bliver dit varmeforbrug mindre, når du foretager en energiforbedring. Og skrotter du oliefyret til fordel for fjernvarmen, siger du ja til vedvarende og CO2-venlig energi og større uafhængighed af fossile brændsler. Hos dit VVS Installatør Firma på Østerbro anbefaler vi derfor alle, der har mulighed for det, at få installeret fjernvarme.

    ★★★★★

    Rettet slanger/rør til på brusekabine

    Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

    ★★★★★

    Armatur skifte

    Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
    Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

    ★★★★★

    Vandhanereparation

    Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

    Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

    Udfyld formularen

    Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

      Du kan spare over 14.000 kr. om året ved at udskifte dit oliefyr med fjernvarme – hør mere hos dit VVS Installatør Firma på Østerbro.

      Et almindeligt parcelhus på 130 kvadratmeter kan spare over 14.000 kroner om året ved at udskifte oliefyret med fjernvarme. Så hvad kan du i en ældre og 100 kvadratmeter stor lejlighed på Østerbro ikke spare til sammenligning? Ønsker du at høre mere om udskiftningen af dit oliefyr eller elvarmeinstallation, så kontakt dit VVS Installatør Firma på Østerbro i dag enten på vores hjemmeside, i telefonen eller sving forbi vores butik i Gothersgade.

      Call Now Button