Blikkenslager firma i Islev?

Så behøver du ikke at lede meget længere! Hos dit blikkenslagerfirma i Islev har vi udelukkende faglærte medarbejdere, som med deres serviceminde indstilling og engagement er klar til at hjælpe dig nu!

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  Hvad laver dit blikkenslagerfirma i Islev?

  Vi er et blikkenslagerfirma i Islev, der udfører alle former for blikkenslagerarbejde.
  Når tømreren eller mureren har lagt et nyt tag, kommer vi efterfølgende og forskønner taget med diverse inddækninger. Det kan være omkring din skorsten, omkring dine kviste eller måske omkring skorstenen. Vi laver altså inddækninger alle de steder, hvor tagkonstruktionen gennembrydes eller hvor bygningsdele mødes – som fx ved skotrender.

  Blikkenslagerfirma i Islev – klar besked og hurtig assistance

  Hvis du pludselig står med et utæt tag eller en tagrende, der ikke fungerer optimalt, kan du selvfølgelig selv prøve at lokalisere, hvor vandet kommer fra. I mange tilfælde er det svært, da der selv gennem et mikroskopisk hul kan trænge en del vand ind. Når det først er inde, kan det løbe langs tagkonstruktionen og der kan derfor være langt mellem stedet, hvor du opdager det er vådt til den egentlige utæthed.
  Dit blikkenslagerfirma i Islev kan hjælpe dig med at lokalisere præcis, hvor vandet trænger ind og vi kan naturligvis hjælpe dig med at udbedre skaden efterfølgende – det handler tit om inddækninger.

  Utætheder i taget? Kontakt dit blikkenslagerfirma i Islev

  I mange tilfælde dukker utæthederne op de steder, hvor der er inddækninger. Det skyldes, at det er her, hvor flere bygningsdele mødes eller tagdækningen gennembrydes.
  Blikkenslager Islev dig med at få styr på din inddækning og udfører arbejdet i zink, aluminium eller i sjældne tilfælde kobber.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Prøv vores blikkenslagerfirma Islev, hvis du er træt af dårlig service

   Hos dit blikkenslagerfirma i Islev har vi altid kunden i fokus. God og pålidelig service er vores klare målsætning – hver gang og uanset opgavens størrelse.
   Du kan derfor roligt tage kontakt til din lokale håndværker, når du mangler kompetent assistance på taget.

   Call Now Button