Blikkenslagerfirma i Ballerup

Nu er det slut med at lede efter kompetente kræfter på blikkenslagerområdet i dit lokalmiljø. Dit blikkenslagerfirma i Ballerup har kompetente medarbejdere og yder super service til vores kunder.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  Service i top? – prøv dit blikkenslagerfirma i Ballerup

  Har du brug for en professionel og kompetent blikkenslager i dit nærmiljø er blikkenslagerfirma Ballerup et godt bud på en fremtidig samarbejdspartner.

  Vi udfører alle typer opgaver indenfor blikkenslager faget og vores medarbejdere er kendte for at yde en fantastisk service og et stort engagement, når vi tager hånd om din bolig.

  Skal blikkenslagerfirma Ballerup klare ærterne?

  Vi hjælper dig med at få løst klassiske opgaver som blikarbejde og inddækninger. Inddækningerne laves typisk i alu eller i zink, men har du brug for den super eksklusive løsninger, er kobber altid en mulighed.
  Ellers er det vores job at sørge for en tæt og smukt udført finish på dit tag. Når tømreren har været forbi og klaret selve tagbelægningen, er en opgave for blikkenslagerfirma Ballerup at klare skotrender, nedløbsrør og tagrender, som vi monterer hurtigt og effektivt.

  Blikkenslagerfirma Ballerup anbefaler tagrende-tjek

  Har du oplevet at dine tagrender er utætte? Hvis det er tilfældet, kan du i første omgang se efter, om utætheden i virkeligheden skyldes, at du har forsømt at rense tagrenderne. Så er det op på stigen og ved selvsyn se efter, om der skulle være gamle blade eller andet løv, der blokerer for en effektiv afvanding af taget.
  Blikkenslagerfirmaet anbefaler, at du foretager et tjek af tagrender et par gange årligt, da du derved forebygger problemer med regnvand, der havner forkerte steder – fx på facaden.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Nye tagrender er et job for blikkenslagerfirma Ballerup

   Er der tale om, at dine tagrender er utætte pga. slitage og tæring, er det på tide at udskifte dem.
   Her hjælper blikkenslagerfirma Ballerup dig med rådgivning og montering af tagrender i tre forskellige størrelser og i præcis den model, du ønsker.

   Call Now Button