Blikkenslagerfirma i Husum

Så er der godt nyt til alle husejere i Husum. Dit blikkenslagerfirma Husum står nemlig klar til at hjælpe alle vores kunder i området med at få styr på deres taginddækninger og undgå utætheder

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  Hvad laver dit blikkenslagerfirma i Husum?

  Hos det lokale blikkenslagerfirma Husum udfører vi alle former for blikkenslager og VVS-arbejde.
  Vores kunder er altid i fokus og vi hjælper typisk med montering af tagrender, nedløbsrør, nye inddækninger og udbedringer af forskellige utætheder.
  Alle vores medarbejdere er faguddannede og servicemindede, så du kan være sikker på en god behandling og godt håndværk i en høj kvalitet.

  Nye inddækninger? Så kontakt blikkenslagerfirma Husum

  I forbindelse med udskiftning af vinduer eller tag kommer dit blikkenslagerfirma i Husum og laver inddækningerne, så du kan være sikker på, at de holder vandet ude og samtidig udføres, så det ser smukt ud.
  Inddækningerne er vigtige, da det ofte er omkring kviste, skorsten eller måske i forbindelse med altaner, at der opstår utætheder, som du kan slås med.

  Undgå vandskader med dit blikkenslagerfirma i Husum

  Det er vigtigt at forebygge vandindtrængning i din bolig, da det kan give problemer med hele bygningens og i værste fald være årsag til alvorlige skader med råd og svamp. Særligt, hvis utæthederne ikke opdages i tide, kan de udvikle sig og være til fare for bygningens sundhed.
  Med blikkenslagerfirmaet i Husum kan du føle dig i trygge hænder, når facaden eller taget skal forskønnes og skorsten eller kvist dækkes ind.
  Vi laver også skotrender og specialopgaver i blik.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Hvorfor vælge et blikkenslagerfirma i Husum?

   Svaret på dette er ligetil.
   Hvis du bor i Husum er der det altid en god ide at støtte den lokale håndværker – i har på en eller anden måde fælles interesser for at fremme nærmiljøet, ligesom du med dit blikkenslagerfirma i Husum får en af de mest kompetente spillere på markedet.

   Call Now Button