Blikkenslagerfirma i Hvidovre

Mangler der et par nye emner blandt de håndværkere, der varetager ejendomsservicen i din andelsforening? Blikkenslagerfirma Hvidovre er værd at tage med på listen, du vil ikke fortryde det.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  Nyt blikkenslagerfirma i Hvidovre giver super service

  Det er efterhånden mere end 60år siden, at blikkenslagerfirmaet Hvidovre åbnede en lille butik i midten af København.
  Siden da er den virksomheden vokset og tæller i dag ikke bare en udkørende VVS afdeling, der er specialister i installationer på vand-, varme- og sanitetsområdet, men også en specialiseret webshop, der sælger og leverer VVS artikler på gunstige vilkår til hele Tyskland og de skandinaviske lande.

  Attraktive aftaler med dit blikkenslagerfirma i Hvidovre

  Når du indgår en aftale med blikkenslagerfirmaet Hvidovre, stifter du bekendtskab med vores erfarne og imødekommende medarbejdere, der er fast besluttede på at give dig den ypperste service og kyndig rådgivning omkring installationer og anlæg i din ejendom – altid til attraktive priser.

  Vi er allerede nu tilknyttede mange anlæg i ejendommene rundt omkring i København og ønsker nu at udvide vores forretningsområde til Hvidovre.

  Hvordan kan blikkenslagerfirmaet i Hvidovre hjælpe dig?

  Der er ingen tvivl om, at det kræver en del arbejde at sørge for vedligeholdelsen af de mange bygningsdele og komplicerede varmeanlæg anlæg i en stor ejendom. Dit blikkenslagerfirma i Hvidovre tilbyder derfor at hjælpe dig med denne opgave ved at lave særdeles fornuftige indenfor VVS-området.
  kontakt os allerede i dag og få et tilbud på, hvordan du får en nemmere hverdag med en stabil leverandør af VVS-service.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Vælg blikkenslagerfirmaet Hvidovre på VVS området

   Når du vælger at indgå en aftale med dit blikkenslagerfirma i Hvidovre os omkring drift og vedligeholdelse af dine tekniske installationer, vælger du samtidig en super-dedikeret samarbejdspartner, der ikke overlader de rutinemæssige tjek af dine anlæg til tilfældighederne.
   Det er naturligvis gældende uanset om det drejer sig om fjernvarme, vand eller øvrige installationer.

   Call Now Button