Blikkenslagerfirma i København

Byggeriet går strygende, og der er gang i VVS og blikkenslagerarbejde. Blikkenslagerfirmaet i København har aldrig for travlt til at levere hver gang, så hvorfor ikke gå efter det sikre fra starten?

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  Søger du et blikkenslagerfirma i København?

  Med over 60 års erfaring er blikkenslagerfirma København blandt de absolut mest etablerede håndværksvirksomheder i hovedstaden. Vi er blandt de ganske få, der kører ud til vores faste og loyale kunder samtidig med, at vi har en fysisk butik, hvor du har mulighed for at komme forbi og se på sortimentet.
  Bor du langt væk, kan du med fordel handle i vores velassorterede webshop med masser af VVS artikler til fornuftige priser.

  Dit kompetente blikkenslagerfirma i København

  Vi kan hjælpe dig med at løse alle former for blikkenslagerarbejde på en god og effektiv måde uden du behøver bekymre dig. Med stor erfaring og kompetente medarbejdere, der alle brænder for at gøre en ekstra indsats for dig og din bolig, kan vi kun anbefale, at du kontakter dit blikkenslagerfirma København, når du har problemer med utætheder eller klimaskærmens bygningsdele trænger til en udskiftninger eller blot en reparation.

  Utæt tag? – så ring til blikkenslagerfirmaet i København

  Står du i en situation med en utæt tagkonstruktion er det vigtigt, at du straks går i gang med at finde frem til, hvor vandet trænger ind, så skaden kan udbedres – jo hurtigere jo bedre, da du derved minimerer riiskoen for, at der opstår omfattende skader, som i værste fald kan føre fugtproblemer med sig.
  Har du ikke selv muligheden for at finde frem til, hvor vandet kommer ind, kan dit blikkenslagerfirma i København hurtigt hjælpe dig.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Kontakt dit blikkenslagerfirma i København

   Allerede i dag hvis du har brug for en erfaren fagperson, der kan tage hånd om vandskaden i din bolig.
   Der er ingen tid at spilde, da vandskader hurtigt kan brede sig til andre dele af boligen.
   Hos dit blikkenslagerfirma i København er vi klar til at rykke ud for at udbedre dine bolig, så kontakt os via mail eller telefon.

   Call Now Button