Blikkenslagerfirma på Nørrebro?

Så er der hjælp at hente med blikkenslagerfirma Nørrebro. Vores speciale er vedligeholdelse for andels- og ejerforeninger, så tag fat i os, når du har brug for godt håndværk og super service

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  Få styr på installationerne – få fat i blikkenslagerfirma Nørrebro

  Har du problemer med at få ordentlig varme i dine radiatorer, så kan det være installationerne, der trænger til et eftersyn. Her er du godt hjulpet med dit blikkenslagerfirma på Nørrebro, som i forvejen har mange ejer- og andelsforeninger som en del af sin faste kundekreds. Vi kender med andre ord til de udfordringer man kan stå i, når man har en ældre ejendom med installationer, der kan være nogle år gamle.

  Lad dit blikkenslagerfirma på Nørrebro passe på ejendommen

  Hos en del af vores kunder har vi en fast serviceaftale, så beboerne ved hvem de skal kontakte, hvis der er problemer med toilet, vand eller varme.
  Det giver dig den fordel, at vi lærer ejendommen og beboerne at kende, så vi på bedste måde kan tilbyde dig den service du fortjener til fornuftige priser.
  Kontakt dit blikkenslagerfirma på Nørrebro, hvis du vil høre mere om en fast samarbejdsaftale.

  Vælg et lokalt blikkenslagerfirma på Nørrebro

  Hvis du vil være med til at påvirke dit nærmiljø i en positiv retning, er det en god ide at vælge et lokalt blikkenslagerfirma på Nørrebro, når du har brug for en VVS-mand til at servicere ejendommens varmeanlæg. På den måde kan du nemlig være med til at støtte det lokale erhvervsliv – måske støtter den lokale håndværker projekter i skolen eller i sportsklubben.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Ring eller send en mail til blikkenslagerfirma Nørrebro

   Hvis du har lyst til at høre mere om en serviceaftale eller hvis du står med et konkret problem, så er du velkommen til at ringe eller sende en mail til dit blikkenslagerfirma på Nørrebro.
   Har du mulighed for at tage et par billeder af problemer, er du velkommen til at sende det til os med en kort beskrivelse – vi glæder os til at høre fra dig.

   Call Now Button