Blikkenslagerfirma på Vesterbro

Når du leder efter en håndværker, der kan hjælpe dig med at vedligeholde og reparere din bolig, er det en god ide at støtte den lokale virksomhed – vælg derfor dit blikkenslagerfirma på Vesterbro

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  Blikkenslagerfirma Vesterbro – det er godt for nærmiljøet

  Og dermed kan du være med til at sikre, at dit nærmiljø fortsat er inspirerende og præget af vækst fra det lokale erhvervsliv.
  Med dit blikkenslagerfirma på Vesterbro får du desuden en blikkenslager, der kan udføre alle former for opgaver indenfor blikarbejde, facadeinddækninger, solbænke, inddækninger af skorstene og ventilationskanaler samt opsætning af tagrender uanset om du henvender dig som privatperson eller på vegne af en forening.

  Attraktivt blikkenslagerfirma på Vesterbro

  Gennem mere en 6 årtier har dit blikkenslagerfirma på Vestrebro serviceret kunder og samarbejdspartnere og hjulpet med diverse opgaver indenfor faget. Vi er kendte for at yde god service og udelukkende gøre brug af fagudlærte medarbejdere for hvem imødekommende og serviceminded adfærd er en selvfølge.
  Når vi hjælper dig med at få toptunet din bolig tager vi opgaven alvorligt og giver dig det bedste håndværk, du kan tænke dig til.

  Nye inddækninger? – et job for dit blikkenslagerfirma på Vesterbro

  Når du har brug for den sidste finish på tagbelægningen i form af inddækninger, så tag fat i et lokalt blikkenslagerfirma på Vesterbro.
  Vi kender bydelen bedre end de fleste og har stor erfaring med netop de udfordringer, som er så typiske for de mange ældre ejendomme i kvarteret.
  Arbejdet med beklædning af kviste og altaner hører til blandt vores specialer, så du er godt på vej mod et fint resultat allerede på nuværende tidspunkt. Vi laver beklædninger i zink, alu og kobber for den kræsne kunde, der ønsker det bedste af det bedste.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Ring eller skriv til blikkenslagerfirma Vesterbro

   Du kommer nemt i kontakt med dit blikkenslagerfirma på Vesterbro ved enten at give os et ring eller – måske endnu nemmere – at sende os en mail.
   Her kan du evt. give en kort beskrivelse af, hvad det drejer sig om, og du er mere end velkommen til at sende os billeder af opgaven.

   Call Now Button