Blikkenslagerfirma i Rødovre

Siden 1954 har blikkenslagerfirma Rødovre renoveret badeværelser i huse og ejendomme. Vi kan derfor bruge vores erfaring, når du skal i gang med din bolig – både til store renoveringer og mindre udbedringer

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  Badeværelsesrenovering med dit blikkenslagerfirma i Rødovre

  Der findes næppe mere kostbare kvadratmeter i din bolig, end dem du finder på badeværelset. Dette rum i boligen skal jo nemlig kunne holde til den daglige påvirkning af vand og fugt, så vådrumssikringen skal være i orden.

  Dit blikkenslagerfirma i Rødovre anbefaler derfor, at du sætter dig grundigt ind i processen forud for en renovering af netop badeværelset for på den måde at lave så fornuftig en investering som muligt.

  Overlad renoveringen til blikkenslagerfirma Rødovre

  En renovering af dit badeværelse er ikke alene et kostbart, men også et omfattende projekt.
  Det er derfor en god ide at alliere sig med nogle gode rådgivere, der kan være behjælpelig med at føre dig helskindet gennem arbejdet.
  Hos dit blikkenslagerfirma i Rødovre har vi udført mange badeværelses-projekter gennem tiden og vi opdeler gerne renoveringen i nogle faser, der hjælper med at holde styr på de praktiske omstændigheder.

  Planlæg nyt badeværelse med dit blikkenslagerfirma i Rødovre

  Den første del af planlægningen bruges som regel til at danne sig et overblik over, hvordan det nye badeværelse skal indrettes og hvilke elementer, du ønsker at gøre brug af.
  Det kan være yderst nyttigt at besøge udstillinger for at blive inspireret, og du har ligeledes mulighed for at besøge blikkenslagerfirma Rødovres lille butik i København, hvis du vil have et nærmere kig på de materialer, du kan vælge mellem.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Er blikkenslagerfirmaet i Rødovre hovedentreprenør?

   Hvis du vil være sikker på en overskueligt proces, bør du overveje at hyre en hovedentreprenør, der står for byggeprojektet, og som dermed bliver ansvarlig for renoveringen. Ønske du selv at stå for projektet, bør du tage en byggerådgiver med på sidelinjen.
   Kontakt dit blikkenslagerfirma i Rødovre, hvis vi skal hjælpe dig videre i processen. Vi udfører ikke hovedentrepriser, men anbefaler kompetente kræfter på området

   Call Now Button