Blikkenslagerfirma Vallensbæk

Når du mangler en håndværker, der kan tage hånd om din bolig og hjælpe dig med at få styr på vedligeholdelsen, er blikkenslagerfirma Vallensbæk den perfekte løsning for dig

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  Stolte traditioner med blikkenslagerfirma Vallensbæk

  Når du vil være sikker på et succesfuldt samarbejde med en håndværker, der har fagligheden i orden og som prioriterer den gode service fra medarbejdere, der tager ansvar, er det en god ide at starte med blikkenslagerfirma Vallensbæk, som siden 1954 har hjulpet kunder og samarbejdspartnere med solidt blikkenslagerarbejder til tiden.

  Vores medarbejdere er alle faguddannede og tager ejerskab på enhver opgave, der kommer ud for at hjælpe dig med.

  Blikkenslagerfirmaet Vallensbæk løser alle opgaver

  Som en virksomhed med en del år på bagen, er vi parate til at løse alle opgaver indenfor vores fag.
  Som oftest består vores arbejde af forskellige former for blikarbejde, montering samt reparationer af tagrender og nedløbsrør.
  Når det handler om blikarbejde har vi specialiseret os i inddækninger af bl.a. facader, kviste og altaner i zink, alu eller for den kræsne – kobber.
  Desuden har dit blikkenslagerfirma Vallensbæk en stor og billig webshop tilknyttet, hvor du har en unik mulighed for at købe billige kvalitetsprodukter inden for VVS og sanitet.

  Når kvalitet er vigtig – blikkenslagerfirma Vallensbæk

  Vedligeholdelse af tag og facade er en vigtig forudsætning for, at klimaskærmen på din bolig kan gøre det, den er konstrueret til – nemlig at beskytte mod vind og vejr.
  Når facaden eller tagbelægningen gennembrydes af fx kviste, ventilationskanaler eller en skorsten er det altid et sårbart sted med risiko for vandindtrængning.
  Det er her, du skal vælge et blikkenslagerfirma i Vallensbæk, som har erfaringen til at levere de tætteste inddækninger til en fornuftig pris.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Kontakt dit blikkenslagerfirma i Vallensbæk

   – når kun det bedste er godt nok. Samtidig støtter du det lokale erhvervsliv og er med til at sikre fortsat fremgang og et inspirerende nærmiljø i dit område. Tag fat i blikkenslagerfirma Vallensbæk, når du skal have styr på klimaskærmen.

   Call Now Button