Ejendom service

Ny leverandør til din ejendomsservice?

Trænger du til et frisk pust på listen over leverandører til ejendomsservice i din boligforening?
Så behøver du ikke lede længere, når det kommer til VVS installatører. Ring, og få en aftale på plads

Ny VVS installatør og blikkenslager til din ejendomsservice?

Sanitetskælderen har eksisteret siden 1950'erne, og har værksted i vanløse.
I dag er der ikke blot tale om en VVS virksomhed med ekspertise indenfor blikkenslager-faget, men også en omfattende webshop, der leverer VVS artikler til hele Skandinavien.
Derudover er vi specialister i installationer på vand-, varme- og sanitetsområdet og har gennem årene fået masser af erfaring og tilbyder dig attraktive priser indenfor ejendomsservice.

Attraktive aftaler omkring ejendomsservice

Vores rutinerede og servicemindede hold af medarbejdere er klar til at passe på ejendommens installationer og anlæg. Vi drifter og vedligeholder allerede en del anlæg rundt omkring i hovedstaden og er kendte for vores fornuftige prispolitik og attraktive samarbejdsaftaler med ejer- og andelsforeninger.
Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan få en VVS installatør med speciale i fjernevarme og øvrige opgaver indenfor blikkenslager-området, så kontakt os allerede i dag – vi vender hurtigt tilbage.

Hvordan kan vi hjælpe dig med ejendomsservice?

Vi ved, at det kan være krævende at vedligeholde bygningsdele og anlæg i en stor ejendom. Derfor tilbyder vi særdeles fordelagtige aftaler omkring ejendomsservice indenfor VVS-området.
Vi har en række kunder på dette områder – kunder, som vi har serviceret gennem mange år og som er en del af vores faste kundekreds.
Ønsker du et tilbud på, hvordan vi kan gøre din hverdag nemmere med en aftale om ejendomsservice af tekniske installationer og anlæg, så kontakt os med henblik på et uforpligtende møde.

Ejendomsservice på VVS området

Når du indgår en aftale med os omkring ejendomsservice af tekniske installationer, får du en über-kompetent sparringspartner, der tager vedligeholdelsen og driften af dine anlæg alvorligt.
Det gælder både fjernvarme, vand og øvrige installationer – lad os tage en snak om, hvordan vi løser dine udfordringer omkring VVS.

Kontakt formular

  captcha

  Kontakt os

  address Sanitetskælderen ApS

  Skjulhøj Allé 20 - 2720 Vanløse
  CVR: 28863616

  phone 33131193
  mail info@sanitetskaelderen.dk

  Om os

  Sanitetskælderen ApS har eksisteret siden 1954 med værksted i Vanløse.

  Firmaet ejes af autoriseret VVS installatør Brian Riis og Tommy Søegaard, der har mange års erfaring indenfor VVS branchen. Brian Riis har været ejer siden 2002 af Sanitetskælderen ApS.

  Ring Nu
  Her Bor Vi