Naturgas

Vil du skifte til naturgas?

Hvis du vil være god ved miljøet og samtidig skære op til 50% af udgifterne til din varmeregning, så kontakt din VVS installatør for at blive klogere på, hvordan du skifter fra elvarme til naturgas

Skær ned på varmeregningen med naturgas

Er du i en situation, hvor du fyrer med elvarme er rigtig mange penge at spare ved at skifte til naturgas. Selvfølgelig koster det også at etablere naturgas, men med en årlig besparelse på op i mod 50% tjener du pengene ind igen forholdsvis hurtigt.
Har du et gammelt oliefyr ligger besparelsen på omkring 20%, så også her er det værd at tage med i overvejelserne.
Det er selvfølgelig en forudsætning, at der er adgang til naturgassen i dit område ellers er det måske fjernvarme, du skal satse på.

Hvis du allerede har naturgas…

Kan din VVS installatør også hjælpe dig med at spare penge på dit varmeforbrug. Det er nemlig sådan, at der indenfor naturgas også er foregået en stor udvikling gennem de senere år. Her har man formået, at producere kondenserende kedler, der er energimærkede i kategori A – det fås med andre ord ikke mere energieffektivt og miljøvenligt.
Er dit fyr gammelt, kan du overveje at udskifte hele fyret med en nyere A-mærket model.
Selvom du allerede har naturgas kan udskiftningen løbe op i 15-18% om året, hvis du fx bor i et parcelhus fra 1970’erne på 130 m2.

Naturgas og tilskud til energiforbedring

I forbindelse med tilskudsordningen for energiforbedring kan du søge tilskud til udskiftning af en traditionel kedel til en nyere, mere miljøvenlig og energieffektiv model.
Der er en række betingelser og retningslinjer, du med fordel kan sætte dig indi, inden du kaster dig ud i projektet.
Har du brug for vejledning omkring, hvilken model, du skal vælge, er din VVS installatør og blikkenslager klar til at rådgive dig.

Naturgas, fjernvarme eller vedvarende energi?

Uanset hvordan vi ser på det, er tiden for de traditionelle fossile brændstoffer ved at rinde ud.
Hos din VVS installatør er det gammeldags oliefyr ikke længere hverdagskost. Det kan ligeledes mærkes i forhold til naturgas, hvor det ikke længere er lovligt at installere naturgasfyr i nyere byggeri – der er dog mulighed for dispensation i de enkelte kommuner.

Kontakt formular

  captcha

  Kontakt os

  address Sanitetskælderen ApS

  Skjulhøj Allé 20 - 2720 Vanløse
  CVR: 28863616

  phone 33131193
  mail info@sanitetskaelderen.dk

  Om os

  Sanitetskælderen ApS har eksisteret siden 1954 med værksted i Vanløse.

  Firmaet ejes af autoriseret VVS installatør Brian Riis og Tommy Søegaard, der har mange års erfaring indenfor VVS branchen. Brian Riis har været ejer siden 2002 af Sanitetskælderen ApS.

  Ring Nu
  Her Bor Vi