VVS i Brønshøj

Er du på udkig efter et pålidelig VVS'er i Brønshøj? Så er du kommet til det rette sted. Med erfaring og fagkompetencer kan vi hjælpe med dine installationer, store som små. Tag kontakt til os allerede i dag.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din fortrukne VVS'er i Brønshøj

  Sanitetskælderen ApS har eksisteret siden 1954. Firmaet er ejet af Brian Riis, som igennem tiden har udforsket branchen og ved hvad der skal til for at udføre VVS arbejde til fordelagtige priser, og naturligvis med kvalitet i højsædet.

  Som dit fortrukne VVS firma i Brønshøj kan vi være behjælpelige med opgaver inden for VVS- og blikarbejde. Det gælder ikke kun private, da vi også hjælper erhvervsdrivende med deres større installationer, så tøv ikke med at tage kontakt til os – da vi med sikkerhed kan hjælpe dig.

  Vi kan b.la. hjælpe dig med:

  Er din opgave ikke nævnt? Vi kan stadig hjælpe, tag kontakt til os i dag og hør om dine muligheder.

  Hvorfor vælge os som VVS'er i Brønshøj?

  Når du skal ud at finde en VVS eller blikkenslager i Brønshøj, så kan det være svært at finde den rigtige til din netop din opgave. Vi er autoriserede VVS installatører, hvilket vil sige, at vi kan løse alle de installationer du måtte have. Enkelte installationer kræver nemlig en autorisation, men det skal du ikke tænke på, hvis du vælger os.

  Derudover har vi et tæt samarbejde med b.la. SpaarPaaVVS, som hjælper os med at levere produkterne hurtigt og i særdeles god kvalitet – Vores kvalitet er god og leveringen ligeså, derfor kan du trygt vælge os til din næste VVS-opgave i Brønshøj.

  VVS Priser

  Hvad koster en VVS’er?

  Det kan være svært at fastlægge en pris på VVS-arbejde, da det afhænger af flere ting. Prisen afhænger bl.a. af hvor i landet du ønsker opgaven udført, hvilken opgave der skal udføres og den enkelte VVS’ers erfaring og kompetencer. Altså ønsker du opgaven udført til billige penge, så kan du regne med en VVS’er uden de store erfaringer. Vi giver gerne et attraktivt tilbud på din opgave hvis du skal bruge en VVS’er i Brønshøj.

  VVS'er i Brønshøj til private og erhverv

  Som dit lokale VVS- og blikkenslagerfirma i Brønshøj, tilbyder vi vores services til både private og erhverv. Så uanset om du har en blikkenslager opgave hjemme i privaten, eller en VVS opgave på arbejdspladsen der skal løses, så kan vi rykke ud og hjælpe dig.

  Med vores mange års erfaring, ved vi hvordan vi griber enhver slags VVS arbejde an – uanset størrelsen og omfanget.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Kontakt os i dag

  Ønsker du et uforpligtende tilbud på netop din VVS- eller blikkenslageropgave, så tag endelig kontakt til os. Vi sidder altid klar med en 100% ærlig og brugbar rådgivning.

  Du kan tage kontakt til os på telefon: 33 13 11 93 eller udfylde vores kontaktformular med en beskrivelse af din VVS-opgave, så vil vi vende tilbage inden for 24 timer med et tilbud.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).
  Call Now Button