VVS Frederiksberg

Sanitetskælderen er din lokale VVS'er og blikkenslager på Frederiksberg og omegn. Vi har stor erfaring med bygningskonstruktionerne i området, og kan derfor vejlede, rådgive dig med netop dit behov og ønske.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  En VVS'er på Frederiksberg du kan regne med

  Med mange års fagspecifik erfaring indenfor VVS og blikkenslagerarbejder på og omkring Frederiksberg. Tilbyder vi dig som kunde muligheden for den bedste lokale løsning på dine VVS problemer og ønsker.

  Vores blikkenslager og VVS mestre står altid til rådighed, når du skal have løst et udfordrende stykke VVS arbejde. Vi kan yderligere hjælpe dig med specialopgaver i forbindelse med badeværelse og alt fra mindre til komplicerede VVS installationer. Det kan være et totalt skift af rør eller mindre vvs arbejde, som skift af cisterne.

  Vores dedikerede team er klar til at hjælpe dig med enhver VVS-opgave på Frederiksberg. Vi har alle de produkter, du har brug for, lige fra køkkenvaske og armaturer til badekar og brusere. Vi har også de seneste køkken- og badeværelses trends, så du kan være sikker på, at dit nye køkken eller badeværelse har det bedste udstyr.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Blikkenslager og VVS på Frederiksberg

  Sanitetskælderen tilbyder dig altid en hurtig udrykning til dine problemområder indenfor vand-, fjernvarme– og sanitetsinstallationer. 
  Da vi er en lokal VVS installatør på Frederiksberg og i omegnen, har vi kendskabet og resurser, til at kunne hjælpe med dine problemer og udfordringer, lige når de opstår.
  Der er mange fordelagtige grunde til at vælge en god lokal blikkenslager
  når du oplever uregelmæssigheder i forsyningerne til din bolig.

  Vi er kendte i det lokale område på Frederiksberg, og er erfarne i bygningernes rørkonstruktion. Derfor kan du rolig kontakte os og forvente at vi er parate til at løse dine problemer asap.
  Vi reparerer eksisterende systemer, så de fungerer optimalt uden udfald og driftsforstyrrelser.

  Dit VVS Firma på Frederiksberg

  Vi har hos Sanitetskælderen over 50 års erfaring med VVS arbejde af alle typer og størrelser. Vi videreuddanner os altid løbende, så vi er up-to date med de mest moderne metoder og udstyr. 
  Siden 2002 har vi haft en specifik ekspertise inden for de københavnske rørkonstruktioner og designs. Dette sikrer at vi er blandt de absolut bedste i branchen.

  Igennem vores mange år i branchen har vi også hjulpet med tusinder af lokale opgaver. Det er det der gør os i stand til at sige, med selvsikker hed, at vi som dit Lokale VVS-firma på Frederiksberg, kan klare alle opgaver du skulle ønske løst.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).
  Call Now Button