VVS Glostrup

Har du brug for en erfaren og pålidelig VVS'er? Vi er din lokale VVS'er og blikkenslager i Glostrup og omegn. Kontakt os i dag på telefon eller udfyld kontaktformularen til højre med en kort beskrivelse af opgavens omfang.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Din autoriserede VVS installatør i Glostrup

  Sanitetskælderen har eksisteret siden 1954, og har siden da fokuseret på at levere kvalitetshåndværk til fordelagtige priser. Hos Sanitetskælderen er vi alle autoriserede, hvilket vil sige, at vi har de rette kompetencer til at udføre alle former for VVS-arbejde.

  Med mange års erfaring og bredde kompetencer, så kan vi hos Sanitetskælderen hjælpe dig – uanset hvilken opgave det drejer sig om.

   

  Tæt samarbejdspartner

  Hos Sanitetskælderen har vi igennem flere år haft et tæt samarbejde med gode leverandører, hvilket sikrer os hurtig levering, god kvalitet og bedre priser på vores produkter. Hvilket i sidste ende vil være til fordel for dig som kunde, da vi kan udføre VVS-arbejde til konkurrencedygtige priser.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Dit fortrukne VVS Firma i Glostrup

  Vi vil rigtig gerne være dit fortrukne VVS Firma i Glostrup og omegn. Vi kan med over 50 års erfaring i branchen med sikkerhed sige, at vi har oplevet det som der var at opleve. Så ønsker du et pålideligt og kvalitetsbevidst VVS Firma og Blikkenslager i Glostrup, så er vi det rette valg for dig.

  Vi har bl.a. valgt at specialisere os inden for:

  Og meget mere.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  VVS Priser

  Hvad koster en VVS’er?

  Ønsker du at vide hvad der kommer til at stå på den endelige faktura? Så tag endelig kontakt til os, så vil vi så vidt muligt forsøge at estimere prisen på din opgave.
  Vi sidder altid klar med en 100% ærlig og brugbar rådgivning. Du kan læse mere på vores prisside ved at klikke her.

  Hent et uforpligtende tilbud i dag

  Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du ønsker kompetent rådgivning eller et uforpligtende tilbud på din opgave. Du kan ringe til os på 33 13 11 93 eller sende en e-mail til info@sanitetskaelderen.dk, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.
  Call Now Button