VVS Hvidovre

Sanitetskælderen er din lokale VVS'er og blikkenslager. Vi har stor erfaring med bygningskonstruktionerne i området, og kan derfor vejlede og rådgive dig til netop dit behov og ønske.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Dit autoriserede VVS firma i Hvidovre

  Som din lokale VVS’er og blikkenslager i Hvidovre, tilbyder vi hjælp til opgaver i alle størrelser. Uanset om det er et kort besøg til skifte af cister, eller en større opgave som totalt skifte af rør, så kan vi finde en skræddersyet VVS løsning til dig. Vi har mange års erfaring med VVS og blikkenslagerarbejde til både private og erhverv. Så uanset hvilket omfang din opgave indebærer, så kan du vide med 100% sikkerhed, at vores arbejde bliver udført på den rigtige måde. Vi står altid klar til at rykke ud hjælpe med VVS installationer i Hvidovre, så tøv ikke med at kontakte os. Vi giver et tilbud og rykker ud så hurtigt som muligt.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Blikkenslager og VVS i Hvidovre

  Hos Sanitetskælderen gør vi en stor dyd ud af at kunne rykke ud med kort varsel for at løse dine VVS og blikkenslager opgaver.

  Vi forstår vigtigheden i at det skal gå hurtigt når der opstår problemer med vand, varme eller sanitetsinstallationer. Derfor går vi altid op i at kunne servicere vores kunder så hurtigt som muligt.

  Når man skal vælge en VVS’er er der flere gode grunde til at vælge en lokal installatør. Som din lokale blikkenslager og VVS-installatør i Hvidovre, kan vi rykke hurtigt ud, og så kender vi allerede til området og bygningerne. Derfor kan du roligt kontakte os hvis du har VVS-installationer der skal laves i Hvidovre.

  VVS Priser

  Priser på VVS- og blikkenslageropgaver varierer altid i forhold til størrelsen og kompleksiteten af opgaven. Derfor vil prisen blive aftalt efter vi har undersøgt opgavens omfang, hvorefter vi kan komme med et tilbud.

  Med vores mange års erfaring, ved vi hvad det kræver at løse alle slags VVS- og blikkenslageropgaver. Vi ved hvor tidskrævende og hvor ressourcekrævende de er, og derfor kan vi altid komme med en fair pris på VVS opgaver.

  Hvis du er i tvivl om noget angående pris på en VVS eller blikkenslager opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Vi stræber altid efter at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Call Now Button