VVS Installatør Firma i Ballerup

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Ønsker du personale med høj faglighed? Besøg dit VVS Installatør Firma i Ballerup.

  For her bliver du modtaget af fagligt dygtigt personale, og derfor kan du være sikker på, at vi ved, hvad vi snakker om, når du vælger os. Vores velassorterede varesortiment betyder, at dit VVS Installatør Firma i Ballerup næsten kan garantere at opfylde dine drømme, hvad enten du er i gang med at renovere badeværelse, ønsker nyt køkkenarmatur eller gerne vil have tilsluttet en opvaskemaskine i køkkenet.

  Trænger oliefyret til et mere miljøvenligt alternativ? Spørg dit VVS Installatør Firma i Ballerup.

  Går du fx og planlægger at udskifte oliefyret med et mere miljøvenligt naturgas- eller fjernvarmeanlæg, så er det også dit VVS Installatør Firma i Ballerup, du skal have fat i. Vi udskifter også eksisterende fjernvarmeinstallationer med nye, og har du brug for en serviceaftale, så du altid kan komme i kontakt med os, hvis der skulle opstå problemer med anlægget, så tilbyder vi naturligvis også det.

  Dit VVS Installatør Firma i Ballerup har stor erfaring med badeværelsesrenovering.

  Skal du til at renovere badeværelset, så klarer vi også det. Vi har mange års erfaring med renovering eller modernisering af badeværelser, og vores kompetente medarbejdere klarer alle dine drømme. Vi samarbejder kun med de bedste underleverandører, så når du vælger dit VVS Installatør Firma i Ballerup, betyder det, at du automatisk kommer på hold med de bedste.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Dit VVS Installatør Firma i Ballerup anbefaler gulvvarme, hvis du gerne vil sikre ensartet rumopvarmning.

   Mange af vores kunder vælger at få installeret gulvvarme hos dit VVS Installatør Firma i Ballerup, når de renoverer badeværelse, og det kan være en både god og billig løsning, hvis du alligevel er i gang med et større renoveringsarbejde. Gulvvarme er en effektiv måde at få ensartet opvarmning af dine rum på, og derudover sparer du både pladsen og synsindtrykket af en radiator.

   Call Now Button