VVS Installatør Firma i Gladsaxe

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Efterisoler dine varmerør og få kontante fordele – hør mere hos dit VVS Installatør Firma i Gladsaxe

  Det kan med fordel betale sig for dig at efterisolere dine varmerør som fx radiatorrør, indgående varmerør eller cirkulationspumpe. Det giver dig ikke bare kontant afkast, bedre indeklima og øget komfort, men er faktisk også en fremtidssikring af din bolig og en stor gevinst for dit og vores klima.

  Med en efterisolering af varmerør fra dit VVS Installatør Firma i Gladsaxe får du højeste kvalitet på markedet til en favorabel pris.

  Gå efter lavenerginiveauklassen og minimum 40-50 millimeter – dit VVS Installatør Firma i Gladsaxe ordner din isolering.

  Hos dit VVS Installatør Firma i Gladsaxe anbefaler vi, at din efterisolering minimum har en tykkelse på 40 eller 50 millimeter, idet vi altid sigter efter at ramme lavenerginiveauklassen. Lavenerginiveauet er samtidig en fremtidssikret løsning, der samtidig giver dig de største økonomiske fordele af isoleringen på lang sigt. Når du alligevel er i gang med at isolere dine varmerør, kan det også være en god idé at efterisolere uisolerede ventiler, snavssamlere osv. Du vil opleve, at isoleringen hurtigt tjener sineomkostninger ind igen, og derfor er der nærmest ingen grund til at lade være.

  Hvad kan en luft til luft-varmepumpe gøre for dig? Hør mere hos dit VVS Installatør Firma i Gladsaxe.

  I mindre helårshuse og sommerhuse der opvarmes med el eller ligger i et område uden fjernvarme eller naturgas, kan det være en god økonomisk investering at få installeret en luft til luft-varmepumpe. Det smarte ved en luft til luft-varmepumpe er, at den optager varme fra udeluften og afgiver den indenfor. Pumpens indedel vil dit VVS Installatør Firma i Gladsaxe ofte installere i stuen eller i et køkkenalrum, og derfor bliver andre rum, du ikke så ofte opholder dig i om dagen som fx soveværelse eller badeværelse, ikke opvarmet via pumpen, hvorfor du stadig har brug for elradiator eller brændeovn i disse rum.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Tips til din luft til luft-varmepumpe fra dit VVS Installatør Firma i Gladsaxe.

   Som regel kan det dække 70 % af dit opvarmningsbehov at installere en luft til luft-varmepumpe, og i sidste ende betyder det, at du får en lavere energiregning. Dit VVS Installatør Firma i Gladsaxe anbefaler, at du vælger en varmepumpe med et A-mærke med en SCOP på minimum 3,2 eller 4,2 for at opnå lavenerginiveauklassen, der giver dig det bedste økonomiske afkast på lang sigt. Kontakt os i dag for at høre mere.

   Call Now Button