VVS Installatør Firma i Husum

Bygger du om, så sørg for at få en autoriseret VVS installatør til at ordne dine installationer. Din VVS Installatør i Husum er et autoriseret VVS-firma, og vi sætter kvalitet i højsædet.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  I tvivl om gulvvarme? Spørg dit VVS Installatør Firma i Husum

  I ældre huse møder dit VVS Installatør Firma i Husum ofte ældre varmeinstallationer, der ikke fordeler varmen til rummene jævnt eller er særlig effektive. Er du alligevel ved at bygge om, så overvej, om du ikke skulle få installeret gulvvarme ved samme lejlighed.

  Gulvvarme kan være en effektiv og billig løsning, og hvis du alligevel påtænker at lægge nyt gulv, bliver det ikke nemmere.

  Iskoldt badeværelsesgulv? Du trænger vist til gulvvarme fra dit VVS Installatør Firma i Husum

  Kender du det at blive vækket af det iskolde badeværelsesgulv tidligt om morgenen? Gulvvarme i badeværelset installeret af ditVVS Installatør Firma i Husum er en populær løsning hos mange af vore kunder, og mange vælger at få det installeret ved samme lejlighed som en badeværelsesrenovering. I små badeværelser er gulvvarme tilmed en måde at udnytte vægpladsen optimalt på, for da slipper du for radiatoren.

  Få luksusspa derhjemme – se det store udvalg hos dit VVS Installatør Firma i Husum

  Er du i gang med badeværelsesrenoveringen, og har du ikke endnu fundet det brusesæt eller brusesystem, der sætter prikken over dit i, så lad dig inspirere hos VVS Installatør Firma i Husum. Hvad enten du er til det vilde luksus-spa-udstyr eller gerne vil have det enkelt, har vi noget for din smag og pengepung.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Gulvvarme og håndklædevarmer passer godt sammen – lad dit VVS Installatør Firma i Husum installere og montere for dig.

   Har du valgt en gulvvarmeløsning i dit badeværelsesrenoveringsprojekt, og har du lyst til lidt mere forkælelse? Da anbefaler dit VVS Installatør Firma i Husum en håndklædevarmer. Hvad er mere lækkert end at blive omfavnet af et varmt håndklæde efter morgenbadet? Det er som regel ingen sag for din autoriserede VVS-installatør at tilslutte håndklædevarmeren det varme vand fra gulvvarmen.

   Call Now Button