VVS Installatør Firma i Hvidovre

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Gaskomfur? Kontakt dit VVS Installatør Firma i Hvidovre i dag.

  Dit VVS Installatør Firma i Hvidovre klarer alle dine opgaver inden for vand- og varmeinstallationer, badeværelser, køkkener og sanitet. Vi foretager også udskiftninger og reparationer af dine gasinstallationer og/eller dit gaskomfur. Hvis du ønsker at udvide dine gasinstallationer, fixer vi også det. 

  I flere moderne hjem ser vi en stigning i efterspørgslen af gaskomfur, så derfor er tilslutning af gaskomfur en opgave, vi løser ganske ofte.

  Hos dit VVS Installatør Firma i Hvidovre er vi eksperter i alt indenfor energieffektiv VVS.

  Men har du bare et naturgasanlæg, som du gerne vil udskifte med et fjernvarmeanlæg, eller ønsker du blot at skifte fra oliefyr til naturgas, så klarer vi også det for dig. For hos dit VVS Installatør Firma i Hvidovre er vi eksperter i alt indenfor varme og vand. Med disse års globale fokus på udfasning af fossile brændsler er det et godt miljørigtigt og fremsynet valg at installere et fjernvarmesystem, især hvis du opvarmer din bolig ved hjælp af el eller olie.

  Hvor gammel er din fjernvarmeunit? Dit VVS Installatør Firma i Hvidovre skifter den ud.

  Hvis din fjernvarmeunit er fra 1990 eller før, er sandsynligheden for, at den spilder energi, stor, og derfor kan det sagtens svare sig for dig at udskifte den. Når dit VVS Installatør Firma i Hvidovre udskifter din fjernvarmeunit, betyder det konkret, at du får en mindre varmeregning og på sigt vil spare penge. Hvis du skifter din fjernvarmeunit til en ny og effektiv, kan det resultere i en stigning i din boligs værdi, fordi du måske opnår et bedre energimærke. Desuden betyder en udskiftning af fjernvarmeunit ofte, at din bolig kommer til at se bedre ud – enten udenfor eller inde.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Hvad der er klogt at gøre, når din fjernvarmeunit alligevel skal skiftes? Gode tips fra dit VVS Installatør Firma i Hvidovre.

   Hvis du allerede skal til at udskifte din gamle fjernvarmeunit, kan det være en god idé at træffe yderligere foranstaltninger. Hos dit VVS Installatør Firma i Hvidovre mener vi, at det er en god idé samtidigt at isolere alle hovedledninger frem til radiatorer og fjernvarmeinstallation. Derudover er det gode at skifte radiatorventiler ud med termostatventiler med forindstilling. Hvad du yderligere bør udskifte, når du alligevel skifter din fjernvarmeunit, kan du høre mere om, hvis du kontakter os.

   Call Now Button