VVS Installatør Firma i København

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  VVS Installatør Firma i København

  Vil du have det bedste af det bedste, når du skal have udført autoriseret VVV-arbejde, så vælg dit VVS Installatør Firma i København. Vi har eksisteret siden 1954 og haft tilfredse kunder lige siden. Vores kompetente og hjælpsomme personale står klar til at hjælpe dig med netop det, du søger hjælp til.

  Dit VVS Installatør Firma i København udskifter dine installationer med miljøvenlige og besparende alternativer.

  Overvejer du at udskifte dit varmeanlæg til et mere miljøvenligt alternativ? Dit VVS Installatør Firma i København udskifter både oliefyr og elvarmeanlæg til fjernvarme og naturgas, ligesom vi også udskifter dine eksisterende naturgasinstallationer samt fjernvarmeinstallationer med nye.

  Skal dit VVS Installatør Firma i København installere din fjernvarme?

  I dag har over 60 % af danske boliger installeret fjernvarme, og det kan faktisk næsten altid betale sig at skifte til fjernvarme, hvis det er indlagt i dit boligområde. For du sparer penge, når du skifter fra oliefyr eller elvarme til fjernvarme.Mindst ligeså vigtigt er fjernvarme en mere miljøvenlig opvarmningsmetode end oliefyr, fordi fjernvarme er produktet af enten spildvarme eller kraftvarme. Så skal dit VVS Installatør Firma i København ikke installere din fjernvarme?

  Derfor skal du vælge os

  Hos Sanitetskælderen har vi altid kvaliteten i højsædet. Sanitetsælderen har eksisteret siden 1954, og ejes af den autoriserede VVS installatør Brian Riis. Vores mål har altid været at opfylde kundens ønsker, uanset hvilken arbejdsopgave det drejer sig om. Vi har mange års erfaring med alle former for VVS-arbejde, og kan med sikkerhed hjælpe dig trygt og sikkert i mål med dit projekt.

  Gode samarbejdspartnere til fordel for dig

  Som autoriseret VVS-installatør vægter vi vores samarbejde med vores troværdige leverandører meget højt. Vores leverandører er med til at sikre os hurtig levering, god kvalitet og konkurrencedygtige priser på vores produkter, som i sidste ombæring vil være til fordel for dig som kunde. Vælger du os, så har du din garanti igennem TEKNIQs garantiordning. Denne garantiordning dækker op til 150.000 kr. ved tekniske installationer.

  Finalist til Årets Håndværker 2019, 2021 og 2022

  Sanitetskælderen var også en af finalisterne som Årets Håndværker 2019, 2021 og 2022 under kategorien (0-4 ansatte). Det er blevet vurderet ud fra anmeldelser fra vores kunder. Derfor har vi siden 2019 kunne kalde os en af dygtigste i vores fagkategori, og vi kan derfor fremvise den bronze statuette ”Smiley Håndværk – Din Garanti”.

  VVS Priser

  Hos Sanitetskælderen står vi klar til at hjælpe dig døgnet rundt, så har du brug for en autoriseret VVS’er udenfor den normale åbningstid, så tøv ikke med at kontakte os. Ønsker du at vide mere om vores priser, så kan du læse mere her.

  Vi bestræber os altid på at have faste og konkurrencedygtige priser. Så ønsker du et engageret og pålideligt VVS-firma i København, så tag kontakt til allerede i dag.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Dit VVS Installatør Firma i København kommer forbi og tilslutter dit gaskomfur.

  Er du i gang med at renovere køkken, udskifter vi også dit gamle gaskomfur og andre gasinstallationer.I dag ser vi faktisk, at flere kunder vælger at få installeret et gaskomfur, når de skal have nyt køkken. Et gaskomfur er temperaturfølsomt, og har mange af de samme kvaliteter som induktion. Derfor svinger dit VVS Installatør Firma i København også forbi din lejlighed eller ejendom, hvis du ønsker at tilslutte et gaskomfur, eller hvis du skulle få brug for reparation af det sidenhen.

  Call Now Button