VVS Installatør i Rødovre

Står du med et problem eller et ønske der kræver en Autoriseret VVS Installatør i eller omkring Rødovre? 
Sanitetskælderen er din lokale VVS Installatør med stor erfaring og ekspertise til din rådighed. 

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Udskiftning af fjernvarmeunit - hør mere hos din VVS Installatør i Rødovre.

  En fjernvarmeunit er en installation, der består af flere forskellige ting. Den består af en varmeveksler, en varmtvandsbeholder eller en gennemstrømningsvandvarmer samt teknik, der sørger for at overføre varme fra fjernvarmesystemet til dit varmesystem i din bolig. 

  En ny fjernvarmeunit holder effektivt på varmen og minimerer spildvarme, hvilket betyder en lavere varmeregning for dig. Desuden fylder den nye fjernvarmeunit mindre og er pænere end din gamle fra 1990 eller før. Kontakt dit VVS Installatør Firma i Rødovre i dag og hør nærmere om dine muligheder.

  Hvad du bør vælge, når din fjernvarmeunit skal udskiftes?

  Dit VVS Installatør Firma i Rødovre anbefaler, at du vælger en plusinstallation med et ekstra lavt varmetab. På den måde sikrer du dig den mest energieffektive løsning. Og hvis varmtvandsbeholderen også trænger til en udskiftning ved samme lejlighed, er det en god idé ligeledes at vælge en plusbeholder. Dermed undgår du unødigt varmetab, som du bliver straffet økonomisk for.

  Efterisolering - Spørg din VVS Installatør i Rødovre.

  Har du overvejet, hvordan dine rør til radiatorer eller varmt vand er isolerede? Vidste du, at hvis rørenes isolering er mindre end 30 millimeter, kan det sagtens betale sig at efterisolere dem. Du belønnes nemlig med en lavere varmeregning, og omkostningen ved efterisoleringen tjener sig hurtigt ind igen. Dit VVS Installatør Firma i Rødovre anbefaler, at efterisoleringen mindst er 40 eller 50 millimeter for at opnå det optimale lavenerginiveau. En efterisolering af dine varmerør betyder, at du sparer miljøet for den energi, som dine forældede isolationer ellers ville have spildt, og nu kan den energi komme andre til gode, hvilket er en gevinst for klimaet samlet set.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Opnå et bedre energimærke med din VVS Installatør i Rødovre

   En efterisolering af varmerør har også nogle mærkbare fordele for dig. For isoleringen betyder nemlig, at dit indeklima bliver bedre og føles rarere, fordi du i større grad undgår træk og kulde. Derudover bliver det lettere for dine radiatorer at regulere varmen optimalt, så du lettere kan holde den temperatur i din bolig, som du ønsker. Det kan også være, at din energiforbedring faktisk resulterer i et bedre energimærke, så din bolig stiger i pris. Kontakt dit VVS Installatør Firma i Rødovre og hør nærmere…

   Call Now Button