VVS Installatør Firma i Vallensbæk

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Dit VVS Installatør Firma i Vallensbæk tager sig af dine tekniske installationer.

  Har du mange tekniske installationer? Vidste du, at dit VVS Installatør Firma i Vallensbæk foretager vedligeholdelse af dine installationer? Ring til os i dag og få et uforpligtende tilbud eller kom ned til os i butikken.

  Vi kommer også forbi og tjekker dine varmeinstallationer, hvis du ønsker det – både når det gælder oliefyr, elvarme eller fjernvarmeanlæg, og vi tilbyder dig kompetent rådgivning, hvis du overvejer at udskifte dit anlæg med et mere tidssvarende og energieffektivt.

  Sparetips fra dit VVS Installatør Firma i Vallensbæk

  Er du træt af at smide penge ud af vinduet efter dyre vandregninger? Så bør du overveje at tænke langsigtet og investere i mere effektive armaturer og andre vandbesparende tiltag. Kontakter du dit VVS Installatør Firma i Vallensbæk hjælper vi dig mere end gerne med råd og vejledning til, hvordan du kan minimere dit vandforbrug uden nødvendigvis at mærke nogen forskel, når du fx tager bad.

  Flotte sparearmaturer hos dit VVS Installatør Firma i Vallensbæk.

  For med et sparebrusehoved sparer du op mod 50 % vand sammenlignet med et almindeligt brusehoved. Den er fremstillet på en sådan måde, at den effektivt fordeler vandet fra selve brusehovedet, og det betyder, at du ikke mærker, at du sparer halvt så meget vand. Hvis du har et gammelt armatur i fx køkkenet eller på badeværelset, kan du overveje også at skifte det til et mere vandbesparende. Og er din gamle vandhane med to greb, bruger det uforholdsmæssigt meget vand sammenlignet med de nye energibesparende vandhaner med et greb. Hos dit VVS Installatør Firma i Vallensbæk finder du en stort udvalg af flotte armaturer i gennemført design.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Spar miljøet for tusinder af liter vand ved at udskiftende dit løbende toilet – find det hos dit VVS Installatør Firma i Vallensbæk.

   Det sidste energisparetip fra dit VVS Installatør Firma i Vallensbæk handler om dit toilet. For måske er det på tide at udskifte det gamle toilet med et vandbesparende? Vidste du fx, at moderne lavtskyllende toiletter kun bruger 3 og 6 liter vand per skyl sammenlignet med ældre toiletter, der bruger helt op til 12 liter? Så er det ikke på tide at få udskiftet det gamle toilet, der måske tilmed løber? Du kan spare over 6.000 kr. om året ved at udskifte et toilet, der løber bare en lille smule, og desuden spare miljøet for 275 liter vand per døgn. Løber dit toilet meget, så svarer det til at 550 – 1100 liter vand går til spilde per døgn.

   Call Now Button