VVS Installatør Firma på Nørrebro

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Dit VVS Installatør Firma på Nørrebro opfylder dine drømme.

  Hos dit lokale VVS Installatør Firma på Nørrebro finder du alt, hvad du skal bruge til badeværelse, køkken, bryggers eller varmesystem. Kommer du og besøger vores centralt beliggende butik i Gothersgade og opdager, at vi netop ikke har den ting, du har brug for, så bestiller vi det naturligvis hjem til dig.

   Hvis du på vores hjemmeside ligeledes oplever, at vi ikke lige har den reservedel eller det armatur fra Grohe, du gik og drømte om, så tøv ikke med at kontakte os.

  Dit VVS Installatør Firma på Nørrebro assisterer gør-det-selv-typen.

  Er du gør-det-selv-typen, der drømmer om at renovere køkkenet eller badeværelset selv? Kontakt dit VVS Installatør Firma på Nørrebro og få faglig og relevant sparring, så du føler dig optimalt rustet til at gå i gang med dit projekt. Vi tilbyder også en skræddersyet løsning til dig, der gerne vil gøre nogle dele af renoveringen selv, men har brug for hjælp til andre. Du kan selvfølgelig også vælge at overlade arbejdet til os. Det er helt op til dig.

  Dit VVS Installatør Firmapå Nørrebro er eksperter i grøn energi.

  Dit VVS Installatør Firma på Nørrebro sørger for alle dine vand-, varme- og sanitetsinstallationer. Det vil helt konkret sige, at vi tilbyder at udvide og vedligeholde dine eksisterende VVS-anlæg, og samtidig installerer vi dine nye installationer og tager de gamle med os. I disse år er der et stigende fokus på miljøvenlig energi, og vi oplever en stigende interesse fra kunder, der ønsker en grønnere energiløsning. Det er vi heldigvis eksperter i, så kontakt os i dag, hvis du går med sådanne overvejelser. Hos os får du autoriseret VVS-arbejde i absolut topklasse.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Dit VVS Installatør Firma på Nørrebro tjekker din varmtvandsbeholder og udskifter den gerne.

   I mange ældre ejendomme på Nørrebro lever varmeinstallationerne ikke op til den effektivitet og kvalitet, der kendetegner nye varmeinstallationer. Vi møder stadig lejligheder med uregulerede varmtvandsbeholdere, der i sidste ende er en dyr løsning for ejer eller lejer og miljø. Derfor kommer dit autoriserede VVS Installatør Firma på Nørrebro gerne ud til dig for at tjekke, om dit system er i orden. Og overvejer du at installere et fjernvarmesystem i stedet, så kontakt os for mere info.

   Call Now Button