Få nyt køkken hos dit VVS Installatør Firma Vanløse

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Er det tid til at udskifte det efterhånden ældre samtalekøkken med et nyt, så kontakt dit VVS Installatør Firma i Vanløse og få den hjælp, du behøver.

  Vi har et bredt udvalg af køkkenarmaturer og mange muligheder indenfor køkkenvaske.Du kan finde køkkenvaske med indbygget sæbedispenser, vaske i flot hvid porcelæn eller vaske i rustfrit stål, der tilfører dit køkken et industrielt og strømlinet look. Vi garanterer, at du finder noget til din og familiens smag og behov. Kontakt ditVVS Installatør Firma i Vanløse i dag.

  Vælg det helt rigtige armatur til din nye køkkenvask fra VVS Installatør Firma i Vanløse.

  Når du har valgt din nye køkkenvask, kan det være en god idé at vælge et armatur, der passer køkkenvaskens stil. Der findes efterhånden så mange løsninger og designs, at det nærmest kun er fantasien, der sætter grænser for dit armaturs udtryk og kunnen. Flere armaturer fås i dag med en smart touch funktion, så du ikke behøver at røre ved vandhanen, når du skal tænde den. Er du ude efter luksusfunktionen, så tag et kig på vores ”cooker”-armatur. Med den har du kogende vand straks, du ønsker det.

  Er du til klassisk skandinavisk design? Dit VVS Installatør Firma i Vanløse har, hvad du søger.

  Hvis du gerne vil udskifte dit eksisterende elvarmeanlæg eller oliefyr med et mere miljøvenligt naturgasanlæg, så kontakt dit VVS Installatør Firma i Brønshøj. Ligeledes installerer vi fjernvarmeanlæg, hvis du ønsker at skifte til sådantet af slagsen fremfor naturgas. Her tilbyder vi naturligvis en serviceaftale, så du altid kan ringe til os, hvis du skulle få problemer eller føle dig utryg.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   På udkig efter et tungmetalfrit armatur? Det klarer dit VVS Installatør Firma i Vanløse.

   Vil du gerne være helt fri for tungmetaller såsom bly og nikkel i dit drikkevand, bør du overveje et tungmetalfrit armatur. Disse armaturer går ikke på kompromis med design og kvalitet – og ej heller din sundhed. Har du spørgsmål til et af vores tungmetalfri armaturer, så tøv ikke med at kontakte dit VVS Installatør Firma i Vanløse i dag.

   Call Now Button