VVS København

Er du på udkig efter et pålidelig VVS'er i København? Så er du kommet til det rette sted. Med erfaring og fagkompetencer kan vi hjælpe med dine installationer, store som små. Tag kontakt til os allerede i dag.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  VVS Firma i København

  Sanitetskælderen er dit lokale VVS- og blikkenslagerfirma i København. Vi har med vores mange års erfaring i baggagen opbygget et kæmpe knowhow og ekspertise i alle typer af VVS-opgaver. Vi har desuden valgt at specificere vores ekspertise inden for de københavnske rørkonstruktioner. Dette gør, at vi med det samme ved hvordan vi skal gå til værks når vi kommer ud til din bolig eller virksomhed i København.
  Vi laver VVS- og blikkenslageropgaver i alle størrelser og både til private og erhverv. Så uanset hvad du har brug for en VVS’er til i København, så kontakt os nu og vi vil vende tilbage inden for 24 timer.

  Hos Sanitetskælderen tilbyder vi blandt andet hjælp til:

  Er din opgave ikke nævnt? Vi kan stadig hjælpe, tag kontakt til os i dag og hør om dine muligheder.

  En lokal VVS'er du kan regne med

  Hos Sanitetskælderen er det vigtigt for os at vores kunder kan føle sig trygge. Derfor går vi altid meget op i at overholde alle vores aftaler, så kunden altid føler de er i gode hænder. Med mere end 50 års erfaring i branchen og konstant videreuddannelse, har vi formået at holde os opdaterede på alle metoder og teknikker i branchen, så vi altid kan levere et produkt af højeste kvalitet. 

  Vi bestræber os altid efter at gøre processen så smertefri som overhovedet muligt for vores kunder, da vi ved at det ofte kan være en hovedpine i forvejen når man skal bruge en VVS’er.

  Få et VVS tilbud

  Har du en VVS- eller blikkenslager opgave der skal klares i København eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os. Som autoriseret VVS- og blikkenslagerfirma, udfører vi alle opgaver inden for vand, varme, sanitet og gas som kræver autorisation. Med vores mange års erfaring kan vi sikre at vores arbejde bliver udført professionelt med høj kvalitet og til fordelagtige priser.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Kontakt os i dag

  Ønsker du et uforpligtende tilbud på netop dit projekt, så tag endelig kontakt til os. Vi sidder altid klar med en 100% ærlig og brugbar rådgivning.

  Du kan tage kontakt til os på telefon: 33 13 11 93 eller udfylde vores kontaktformular med en beskrivelse af din opgave, så vil vi vende tilbage inden for 24 timer.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).
  Call Now Button