VVS i Rødovre

Vi er din lokale VVS'er og blikkenslager ! vi har stor erfaring med netop bygningskoonstruktionerne i området, og kan derfor vejlede, rådgive og udføre dig, med netop dit behov.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  VVS'er i Rødovre

  Vi har stor erfaring inden for Blikkenslager og VVS faget, og derfor tilbyder vi muligheder for den bedste lokale løsning på dine problemer og ønsker. Vores håndværksmester er klar til at hjælpe dig, når du skal have løst et udfordrende stykke vvs arbejde. 

  Vi har igennem vores mange år i branchen, udført et utal af opgaver. Derfor kan vi med stor stolthed og selvsikkerhed tilbyde vores ydelser til alt fra små håndværksopgaver til store Special opgaver inden for VVS faget. Det kan være et totalt skift af rør eller mindre vvs arbejde, som skift af cisterne – helt op til større udskiftning af hele badeværelset.

  Skal vi lave dit nye badeværelse?

  Mange går med et ønske om at fornye dele af deres hjem en dag. Noget af det første man tager hånd om, er typisk vådrummet eller køkkenet.
  badeværelser kan hurtigt blive dyre at lave og der kan komme mange faggrupper ind over projektet.

  Som dit lokale VVS firma i Rødovre, har vi et fantastisk udvalg af kvalitetsprodukter til det perfekte badeværelse. Vores kompetencer inden for branchen sikre, at du ikke skal besværliggøres med inkompetente håndværkere og VVS’ere. 
  Så om du drømmer om den komplette hjemmespa eller bare er på udkig efter et enkelt brusehovedet, så har vi et flere bud i top kvalitet. 

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Blikkenslager og VVS i Rødovre

  Vores dygtige håndværkere kan både varetage VVS og Blikkenslager opgaver. Der kan vi tilbyde dig hurtig udrykning til dine problemområder indenfor vand-, fjernvarme– og sanitetsinstallationer. Ved at vælge en lokal blikkenslager, sikre du dig selv den hurtigste og bedste VVS og Blikkenslager løsning på markedet. 
  Vi kender til området og bygningerne, og derfor kan du rolig kontakte os og forvente at vi er parate til at løse dine problemer asap.

  Vi reparerer eksisterende systemer, så de fungerer optimalt uden udfald og driftsforstyrrelser.

  Dit VVS Firma i Rødovre

  Dit lokale VVS Firma har over 50 års erfaring inden for branchen. Vi har siden 2002 varetaget det Københavnske område og har derfor ekstra stor ekspertise i netop de københavnske bygningers rør og design.
  Vi har samlet hjulpet flere tusinde borgere, med deres lokale VVS og blikkenslager opgaver. Det er det der gør os i stand til at sige, med selvsikker hed, at vi som dit Lokale VVS firma i Rødovre, kan klare alle opgaver du skulle ønske løst. 

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).
  Call Now Button