Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Vælg den rigtige VVS'er for det bedste resultat

  Hos Sanitetskælderen bliver vi hele tiden fulgt med positiv feedback fra vores kunder. Derfor har vi i hele 3 år været finalist som Årets VVS’er og til med fulgt op med en score på 4,7 ud af 5 stjerner hos Anmeld-Håndværker. 
  Dette er fordi vi går op i et grundigt resultat, hver eneste gang vi får en opgave. 

  Med mere en 50 års erfaring i branchen har vi konstant kunne følge udvikling og tendenserne indenfor VVS, Blikkenslager-faget og særligt omkring badeværelser. Det gør at vi kan tilbyde vores kunder et stykke arbejde med bund i solid kvalitet og erfaring. 

  VVS firma i Vanløse

  Med vores kontor og lager i Vanløse servicerer vi både udkants København, men kører også til Indre By, hvor vi hjælper både til privat og særligt erhverv.

  Fra Vanløse kører vi i en bred omkreds og kan ofte tilpasse vores rute og kalender. 
  Skriv til os og hør nærmere omkring hvordan vores VVS’er og blikkenslagere kan passe dit besøg ind. 

  Hvad koster en VVS'er i Vanløse?

  Det er vanskeligt at komme med en konkret pris på VVS-arbejde, da det afhænger af, hvor lang tid vi skal bruge før opgaven er løst.
  Vi bestræber os efter at udføre det bedste VVS-arbejde til gennemskuelige priser. Vi prioriterer dine behov, og vi ved hvad der skal til før opgaven er løst til ug.

  Er du på udkig efter VVS priser, kan du se mere til vores priser her.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Autoriseret VVS'er i Vanløse

  Som autoriseret VVS-installatør i Vanløse, kan vi udføre arbejde inden for vand, sanitet, VVS og gas. Størstedelen af alt VVS-arbejde kræver autorisation, grundet de fatale følger som kan opstå inden for bestemte områder, hvis ikke opgaven bliver udført korrekt. En tommelfingerregel er, at alle faste installationer såsom rørsystemer, varmeanlæg og afløb osv. kræver en autorisation.

  Der er dog også opgaver, som ikke kræver en autorisation. Det kan eks, være arbejde med armaturer, køkken og håndvaske. Dette gælder kun hvis der er en afspærringsventil. Er der ikke en afspærringsventil, så skal du have fat i en autoriseret VVS’er. Vi anbefaler dog, at du nøje udvælger en fagmand med kompetencerne til at udfører alle former for VVS-arbejde.

  Vi tilbyder alt inden for VVS i Vanløse

  Vi sidder inde med en bred vifte af kompetencer, og kan b.la. være behjælpelige med:
  Er du i tvivl om hvorvidt vi kan hjælpe dig, så tag endelig kontakt til os.

  Derfor skal du vælge os

  Uanset om du søger en VVS’er eller blikkenslager i Vanløse, så kan vi hjælpe dig. Vi har flere års erfaring, og en bred vifte af kompetencer inden for blikkenslager- og VVS-faget. Skal du have udført VVS-arbejde, så anbefaler vi, at du vælger en fagmand som er opdateret inden for de nyeste metoder og teknologier.
   
  Når du vælger en autoriseret VVS installatør, så får du både sikkerhed og holdbarhed med i servicen. Vælger du modsat en VVS installatør, som ikke er autoriseret, så er du selv ansvarlig for de skade som måtte opstå. 
   
  Vi fokuserer på at yde den bedste service til vores kunder, hvilket afspejler sig i vores udvikling de seneste år. Så tag endelig kontakt til os hvis du sidder inde med spørgsmål, vi kan med garanti hjælpe dig. Vi sidder altid klar med en 100% ærlig rådgivning til dit projekt. 
  Call Now Button