VVS

Mangler du hjælp til dine VVS installationer?

Er du på udkig efter en kompetent og pålidelig VVS installatør, der tager hånd om dine vand-, varme- og sanitetsinstallationer, så finder du her en blikkenslager med styr på de faglige udfordringer

Hvad gør du , når dine VVS installationer halter?

Oplever du problemer med dine forskellige installationer, bør du overveje at finde dig en kvalificeret blikkenslager, der kan tage vare på alle typer installationer indenfor fjernvarme-, vand og sanitet.
Med mange års erfaring i bagagen, løser vi alle de problemer du måtte have omkring dine installationer.
Kontakt os allerede i dag, så er vi klar til at hjælpe dig hurtigt. Vi er kendte for vores service og vender tilbage til dig i en fart!

Brug for en blikkenslager til VVS installationer?

Så kan vi tilbyde dig hurtig udrykning til dine problemområder indenfor vand-, fjernvarme- og sanitetsinstallationer. Der er flere gode grunde til at vælge din blikkenslager, når du oplever uregelmæssigheder i forsyningerne til din bolig. Ved gentagne problemer giver du os bare et kald, så er vi parate til at løse dine problemer asap.
Vi reparerer eksisterende systemer, så de fungerer optimalt uden udfald og driftsforstyrrelser.

Skal dine VVS installationer justeres?

Hvis du ofte oplever problemer med forsyningen af vand eller varme, kan det måske skyldes, at dine installationer trænger til et servicetjek. Hos din blikkenslager er vi specialister i fjernvarme, så du kan være sikker på at holde varmen vinteren i gennem.
Der kan som bekendt være brug for at justere installationer og her er du godt hjulpet med vores team af servicemindede og erfarne fagfolk, der har mange års erfaring at trække på.

Typiske skader på VVS installationer

Når uheldet er ude, og der opstår problemer i forbindelse med dine vand-, fjernvarme-, eller sanitetsinstallationer, skyldes disse undertiden, at rørene er rustede eller monteret forkert.
Når du bruger en blikkenslager med styr på fagligheden og certificeringen har du taget dine forholdsregler for at undgå den type problemer.

Kontakt formular

captcha

Kontakt os

address Sanitetskælderen ApS

Gothersgade 167 1123 København K
CVR: 28863616

phone 33131193
mail info@sanitetskaelderen.dk

Om os

Sanitetskælderen ApS har eksisteret siden 1954 med VVS butik i Gothersgade i København.

Firmaet ejes af autoriseret VVS installatør Brian Riis og Tommy Søegaard, der har mange års erfaring indenfor VVS branchen. Siden 2002 har vi haft ude kørende installations virksomhed.

Ring Nu
Her Bor Vi