Blikkenslagerfirma på Frederiksberg

Med blikkenslagerfirmaet på Frederiksberg kan du være sikker på, at du får den bedste service og blikkenslager arbejde i høj klasse. Vi udfører alle former for blikkenslager og VVS arbejde

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets Håndværker i 2019

  Blikkenslagerfirma på Frederiksberg

  Når du er på udkig efter en VVS- og blikkenslager, der kan give dig solid rådgivning og samtidig hjælpe dig med at få udført reparationer og vedligeholdelse på din bolig, er blikkenslagerfirma Frederiksberg et godt bud til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, pris eller service.
  Gennem de sidste 50 år har opbygget en solid forretning med en trofast skare af tilfredse og loyale kunder, der kommer tilbage gang på gang.

  Blikkenslagerfirma Frederiksberg – solid forretning med flere kompetencer

  Vores virksomhed har flere ben at stå på, da vi er blandt de veletablerede håndværkvirksomheder, som gennem årene har kunnet udvide forretningsområderne.
  Vores kompetencer er VVS- og blikkenslagerarbejde samt en attraktiv webshop med et omfattende udvalg af VVS artikler til absolut konkurrencedygtige priser.
  Du kan derfor være sikker på at få den bedste mand på opgaven, når du vælger blikkenslagerfirma Frederiksberg til at tage hånd om din bolig.

  Alle opgaver udføres af blikkenslagerfirma Frederiksberg

  Vores arbejdsområder dækker både VVS og blikkenslagerarbejde, hvor vi gør en dyd ud af at være servicemindende og engagerede i dine projekter fra start til slut.
  Hos vores blikkenslager og VVS firma på Frederiksberg løser vi alle former for inddækningsopgaver på facade og tag, vi opsætter, vedligeholder og reparerer nedløbsrør og tagrender, ligesom vi klarer opgaver, der kræver specialfremstillede dele.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Vælg blikkenslagerfirma Frederiksberg og føl dig tryg

   Så er du helt sikker på, at du har lagt vedligeholdelsen af din bolig i nogle af markedets bedste hænder.
   Skal du have repareret dine inddækninger eller trænger tagrenderne til at blive udskiftet, så er valget ganske enkelt blikkenslagerfirma Frederiksberg.
   Her får du ærlig rådgivning og solidt håndværk baseret på danske traditioner og faglighed.

   Call Now Button