VVS Installatør Firma på Frederiksberg

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage hurtigst muligt på din henvendelse.

  Finalist som Årets VVS'er
  i 2019, 2021, 2022 & 2023

  Vælg et lokalt og autoriseret VVS Installatør Firma på Frederiksberg med mange års erfaring i branchen.

  På grønne Frederiksberg finder du dit lokale VVS Installatør Firma. Vi har eksisteret siden 1954 og har dermed oparbejdet en enorm vidensmængde i forhold til mange af vores konkurrenter.

  Det kommer dig til gode, for hos os får du veluddannet og kompetent autoriseret VVS-arbejde. Vi sætter punktlighed og kvalitet i højsædet kombineret med fornuftige priser.

  Dit VVS Installatør Firma på Frederiksberg løser alle tænkelige VVS-opgaver – i hele landet.

  Så hvad enten du skal til at renovere badeværelse, gøre køkkenet større, have tilsluttet en vaskemaskine eller mangler en pakning, har vi, hvad du skal bruge. Vi tager imod dig både online, til en snak i telefonen eller fysisk til en kop kaffe i vores butik lokaliseret midt inde i København. Bor du ikke i Københavnsområdet, kører vi også gerne ud til dig. Ring til dit VVS Installatør Firma på Frederiksberg i dag og få en aftale.

  Dit VVS Installatør Firma på Frederiksberg tjekker, om din varmtvandsbeholder udnytter energien mest effektivt

  Hvordan varmer du din bolig eller virksomhed op? Fra september 2015 kan du få energimærket din varmtvandsbeholder ligesom du kender det fra dit køleskab eller din vaskemaskine. Det er mest energieffektivt at holde temperaturen på din varmtvandsbeholder på 55 grader. På den måde undgår du at spilde energi på at varme beholderen op til ingen verdens nytte, og desuden resulterer en temperatur på over 55 grader i større slitage i form af kalk i beholderen.

  Dit VVS Installatør Firma på Frederiksberg kommer ud til dig og tjekker din varmtvandsbeholders temperatur, og om din varmtvandsbeholder er helt optimal i forhold til dit vandforbrug.

  Tøv ikke med at kontakte os hvis du skal bruge en VVS’er på Frederiksberg.

  ★★★★★

  Rettet slanger/rør til på brusekabine

  Brian er behagelig og snakkesalig, så han er nem at omgås. Fint arbejde der bliver fortaget. Har benyttet Sanitetskælderen mange gange tidligere, altid med tilfredsstillende resultat.

  ★★★★★

  Armatur skifte

  Hamrende professionel samt faglig dygtig. Havde alle reservedelene med fra start - som aftalt.
  Sanitetskælderen kan varmt anbefales. Har kyndig kendskab til TONI armaturer.

  ★★★★★

  Vandhanereparation

  Hurtig udrykning til reparation af dryppende køkkenarmatur, af dansk design mærke som andre visere ikke havde reservedele til.

  Tydelig fornemmelse af faglig stolthed og forståelse for at passe på armaturet (ingen ridser etc).

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 24 timer.

   Tjek selv din varmtvandsbeholders temperatur – flere sparetips fra dit VVS Installatør Firma på Frederiksberg

   Du kan også selv tjekke, om temperaturen er, som den skal være. Det første du skal gøre, er at vælge en vandhane, der sidder et stykke væk fra varmtvandsbeholderen, og dernæst lader du vandet løbe et stykke tid, indtil det er varmt. Fyld en kop med varmt vand, indtil koppen selv er blevet varmet op til vandtemperaturen og tøm den. Sæt da et termometer ned i kroppen og fyld koppen med vand. Nu kan du tjekke, om temperaturen er på de ønskede 55 grader. Skal den reguleres, anbefaler vi, at du kontakter dit VVS Installatør Firma på Frederiksberg.

   Call Now Button